«

»

Activiteit afdrukken

Kledingbus Súdwest Fryslân

Wanneer:
19 september 2018 @ 13:00 – 15:00
2018-09-19T13:00:00+02:00
2018-09-19T15:00:00+02:00
Waar:
Bij de Spar
Op'e Romte
8551 Woudsend
Nederland

Kledingbus Súdwest Fryslân (SWF) is weer onderweg!

Dit is een sociaal project van diaconie, bedrijfsleven en vele vrijwilligers. voor meer informatie: www.kledingbusswf.nl.

2 jaar geleden heeft de Stichting Kledingbus SWF dankzij een financiële gift van een bedrijf uit Bolsward een prachtige stadsbus kunnen aanschaffen, die op dit moment wordt omgebouwd tot een prachtige mobiele kledingwinkel. Met deze bus staan we vanaf juni een dagdeel per twee weken in verschillende dorpen en wijken in Súdwest Fryslân.

Er wordt in de bus tweedehands kleding aangeboden die voor een vrijwillige bijdrage meegenomen of gekocht kan worden. Daarnaast zal de koffietafel een prominente plaats krijgen in de bus. Met deze bus willen we namelijk – naast mensen de gelegenheid geven om kwalitatief goede kleding aan te schaffen – mensen uit wijken en buurten van stad of dorp de gelegenheid geven om (nader) kennis met elkaar te maken onder het genot van een kopje koffie of thee en een koekje.

Daarnaast zal er een informatiehoek komen waar mensen over uiteenlopende onderwerpen informatie kunnen krijgen, zoals gemeentelijk beleid, nieuws van de wijkverenigingen en dorpsbelangen en culturele evenementen.

In Woudsend komt de bus vanaf Woensdag 2 mei om de twee weken. Hij staat bij de SPAR van 13:00 tm 15:00 uur.

Om de bus iets van ons eigen dorp te laten worden zou het heel mooi zijn wanneer mensen uit ons eigen Woudsend in toerbeurt voor ongeveer 2 uur in deze bus willen plaats nemen om mensen een welkom gevoel te geven. Geef je op via dorpsbelangwoudsend@hotmail.com

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/activiteit/kledingbus-sudwest-fryslan