Pagina afdrukken

Agenda

sep
20
do
Dammen @ MFC De Driuwpôlle
sep 20 @ 20:00
sep
21
vr
Handwerkcafé MFC @ MFC De Driuwpôlle
sep 21 @ 13:30
Feestelijk concert Urker Mannenkwartet @ De Karmel
sep 21 @ 20:00

Feestelijk concert Urker Mannenkwartet in Woudsend

Woudsend – Op vrijdag 21 september a.s. zal het Urker Mannenkwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats in samenwerking met de bekende sopraan Clara de Vries een concert geven in de De Karmel te Woudsend. Het programma bevat geliefde liederen van licht klassiek tot populair aangevuld met verrassende instrumentale en vocale solo’s. Natuurlijk is er eveneens ruimte voor samenzang. Dirigent Gerwin van der Plaats bespeelt eveneens het fraaie Bakker & Timmenga-orgel.

In 2010 begonnen de zangers van het Urker Mannenkwartet als gelegenheidszanggroep bij een cd-opname. Dat was zo’n bijzondere ervaring dat de jongens besloten om door te gaan als kwartet en vroegen Gerwin van der Plaats, bekend vanwege zijn dirigentschap bij het Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V om hun daarin te begeleiden. Dat bleek een gouden greep te zijn. Zijn enthousiaste aanpak en aanstekelijke muzikaliteit uiten zich in concerten met een lach en een traan. Het publiek ervaart de vriendschappelijke verbondenheid in zang en spel. Zangcoach Clara de Vries weet als geen ander het kwartet aan te vullen met haar prachtige sopraanstem. Het is niet voor niets dat de concerten van het Urker Mannenkwartet een grote populariteit genieten in binnen en buitenland.

Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur.
De toegang bedraagt €10. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis entree. Van harte welkom.

sep
22
za
Actie Nationale burendag – Kofje op de Camping @ Campings in en rondom Woudsend
sep 22 @ 10:00 – 15:00

Uitnodiging  zaterdag 22 september 2018 op de kofje op de Camping

Zaterdag 22 september is het weer de Nationale Burendag. We grijpen dit moment aan om een ieder uit te nodigen voor een kopje koffie op de Camping.

Woudsend heeft 4 bedrijven wat je onder een camping kunt benoemen. Alle 4 bedrijven willen u graag deze dag van 10:00 tot 15:00 uur het bedrijf laten zien en u bijpraten over het reilen en zeilen op de camping,  de keuzes die e als ondernemers moeten maken, en toekomstplannen voor het bedrijf. Ook willen ze van u weten hoe u het wonen in de buurt van de camping en de toeristen in en rondom Woudsend ervaart. Kortom een gezellig buren praatje.

De volgende Campings doen mee:

De Nationale burendag is een initiatief van het Oranjefonds ism Douwe Egberts. Opgepakt door Dorpsbelang Woudsend eo.

sep
26
wo
Passage @ MFC De Driuwpôlle
sep 26 @ 20:00
sep
27
do
Dammen @ MFC De Driuwpôlle
sep 27 @ 20:00
okt
1
ma
Senioren Biljart @ MFC De Driuwpôlle
okt 1 @ 13:00
Inloopmiddag Historische Kring @ MFC De Driuwpôlle
okt 1 @ 14:00

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.woudsendonline.nl/kalender