«

»

sep 26 2016

Bericht afdrukken

Inwoonster Woudsend wint kraanwatertappunt voor het dorp

De winnende selfie van Marijke van Dun

Dankzij dorpsgenote Marijke van Dun krijgt Woudsend een nieuw kraanwatertappunt. Zij deed mee aan een selfie-actie van drinkwaterbedrijf Vitens en won met haar foto een openbaar tappunt voor drinkwater. In overleg met de gemeente komt het tappunt in de kom van de te herstructureren jachthaven te staan. Het tappunt wordt voorzien van de naam van de winnaar en van de gemeente.

Dit jaar bestaat Vitens 10 jaar in haar huidige vorm. Het drinkwaterbedrijf viert dit door 100 tappunten weg te geven. Klanten van Vitens die deze zomer een ‘kraanwaterselfie’ nemen in de horeca of op een festival en deze op Kraanwaterkaart.nl plaatst, maakt kans op een tappunt voor zijn of haar gemeente.

Nog niet alle horeca en festivals schenken kraanwater. En nog niet alle bezoekers durven erom te vragen. Vitens wil daar met deze actie verandering in brengen. Want kraanwater is oer-Hollands, duurzaam, lekker én gezond! Meer informatie is te vinden op www.kraanwaterkaart.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/inwoonster-woudsend-wint-kraanwatertappunt-voor-het-dorp