«

»

nov 07 2017

Bericht afdrukken

Lichtje aansteken in De Karmel

Op zondag 26 november vieren we in De Karmel  Eeuwigheidszondag. Dan gedenken we mensen die het afgelopen jaar zijn overleden. We noemen hun namen en een familielid steekt een kaars voor hen aan. Ook steken we een kaars aan voor alle anderen die niet bij name genoemd worden maar die we in ons hart meedragen. Daar horen ook mensen bij die dit jaar in ons dorp zijn overleden en die niet bij de kerk horen. Of als geloofsgenoten in oecumenisch verband met ons optrekken. Zo zijn we als Woudsenders onderling met elkaar verbonden.

In de kerkdienst krijgt iedereen de gelegenheid zelf een lichtje te aan te steken voor een geliefde die je wilt gedenken, of het nu al korter of langer geleden is. Misschien hebt u niet veel met de kerk, maar vindt u het wel mooi om zelf ook een lichtje aan te steken in de kerk. Dit jaar zullen we de kerk openstellen ná de gedachtenisdienst op zondag 26 november.

Op zondagmiddag 26 november bent u van 12.00 uur- 13.30 uur in de gelegenheid even binnen te lopen. Voorgaande jaren was dit op zaterdagmiddag maar vanwege een concert op zaterdagavond is een ander tijdstip gekozen. Er klinkt sfeervolle muziek en iedereen die dat wil kan een lichtje aansteken ter gedachtenis aan iemand die je lief is. Het is er rustig en je kunt even gaan zitten of meteen weer weg gaan. Voor iedereen, of je nu veel, weinig of helemaal niet gelooft. Je bent van harte welkom  een lichtje aan te steken voor wie jou lief zijn in De Karmel. 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.woudsendonline.nl/nieuws/lichtje-aansteken-in-de-karmel-3