«

»

mei 07 2017

Bericht afdrukken

Praat met de Raad

‘Praat met de raad’ 23 mei 2017
Grandcafé Meisje Loos in Woudsend

In Grandcafé ‘Meisje Loos’ in Woudsend wordt op dinsdag 23 mei a.s. ‘Praat met de raad’ gehouden. Dit vindt plaats vanaf 19.30 uur en duurt tot ca. 20.30 uur. ‘Praat met de raad’ wordt deze keer speciaal georganiseerd voor de inwoners van en rond Woudsend. Voor ‘Praat met de raad’ geldt een vrije inloop; aanmelden vooraf is dus niet nodig.

Praat met de raad is een belangrijke activiteit van de gemeenteraad welke twee keer per jaar wordt gehouden op verschillende locaties in de gemeente Súdwest-Fryslân. Het biedt inwoners de mogelijkheid om hun raadsleden, hun volksvertegenwoordigers, beter te leren kennen. Omgekeerd krijgen raadsleden op deze manier meer informatie uit de verschillende regio’s van onze gemeente.

Tijdens de bijeenkomst is er voor maximaal drie inwoners de gelegenheid om een onderwerp publiekelijk, op de zeepkist, aan de orde te stellen. Deze zeepkistpraatjes duren hooguit vijf minuten per persoon. De raadsleden kunnen daarna over o.a. deze onderwerpen met de inwoners in gesprek gaan. De inwoners die deelnemen aan ‘Praat met de raad’ bepalen dus zelf waarover zij met raadsleden willen spreken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.woudsendonline.nl/nieuws/praat-met-de-raad