«

»

jul 06 2014

Bericht afdrukken

Restaurant ’t Ponkje wint “Lekker Sneek” en was te zien op SBS6

De winnende chefs Rob en Maurits (bron: Facebook Ponkje woudsend)

De winnende chefs Rob en Maurits (bron: Facebook Ponkje woudsend)

Restaurant ’t Ponkje heeft zaterdag 5 juli het culinaire evenement Lekker Sneek op haar naam geschreven, dankzij hun bitterbal gemaakt van Laaksummer IJsselmeer bot. Neeltje van Netten ontving uit handen van topkok Joop Braakhekke de prijs voor het lekkerste gerecht. Braakhekke was positief verbaasd over de kwaliteit van de gerechten: “waar de loungehapjes altijd een beetje lousy zijn, zijn die hier fantastisch”. Hij noemt het gerecht van ’t Ponkje vaktechnisch het allerbeste wat hij geproefd heeft.

Onderstaand een verslag van Friesland Actueel, waarin gesproken wordt met Joop Braakhekke en Jan van Omme, voorzitter stichting Uit Sneek.

Ook was ’t Ponkje te zien in het SBS6 programma ‘trips en tips‘. Hier legt Rob Hartman in een notendop uit hoe schol het lekkerst kan worden klaargemaakt. Daarnaast zijn ook weer mooie beelden van ons ‘historische dorpje’ te zien.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/restaurant-t-ponkje-wint-lekker-sneek-en-was-te-zien-op-sbs6