«

»

jun 12 2018

Bericht afdrukken

Voorstelling muziektheater ZOUT WEST in Woudsend uitverkocht!

De laatste kaarten voor de muziektheatervoorstelling ZOUT WEST  op donderdagavond 21 juni in Woudsend zijn onlangs verkocht. Op dit moment zijn er via de website van Teater Sult (www.teatergroepsult.nl) nog wel kaarten te verkrijgen voor de voorstellingen in Heeg, Oppenhuizen en Sneek.

ZOUT WEST gaat over het ontstaan van deze Súdwesthoek en over boer Germ die hartstochtelijk op zoek is naar een vrouw. Na wat hulp van een brugwachter, koppelaarster en een oude vrijster ziet hij in de verte de vrouw van zijn dromen in een bootje voorbij varen. Kiest hij voor land, kiest hij voor water? Waar voelt hij zich thuis? 

Vier acteurs van Teatergroep Sult nemen ons mee in een humoristisch en muzikaal verhaal waarin zelfs het publiek mag meezingen. Een beleving op en rond het water waar op elke locatie een spelersensemble van kinderen, een gelegenheidskoor- en orkest wordt samengesteld.

Zout West is een productie van Stichting Een brug slaan in samenwerking met Teatergroep Sult.

Mededeling afzetting straat

Tijdens de opbouw en de voorstelling zelf zal de doorgaande weg Lynbaen-A.H. Trompstrjitte ter hoogte van MFC dorpshuis “De Driuwpôlle” en de passantenhaven gestremd zijn. Er komt een ponton in de haven  te liggen en ter hoogte van het MFC terras en de ruimte ervoor zal een tribune worden gebouwd. Voor vragen kunt u contact opnemen met Woudsend Promotie; woudsendpromotie@gmail.com.

De voorstelling in Woudsend is op donderdagavond 21 juni 2018 (reservedatum: 28 juni).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/voorstelling-muziektheater-zout-west-in-woudsend-uitverkocht