Nieuws van Energiecoöperatie Duurzaam Woudsend

Gepubliceerd op 12 december 2020 om 11:50

Energie VanOns alweer op nummer 1! 
Net als in 2018 en 2019 staat onze eigen noordelijke energieleverancier dit jaar weer met een maximale score en een dikke 10 bovenaan in de jaarlijkse stroomranking. De Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise onderzoeken elk jaar de duurzaamheid van stroomleveranciers en zet EVO in 2020 opnieuw op een gedeelde eerste plaats. En wat de tarieven betreft:  In december overstapmaand is Energie VanOns ook de goedkoopste: € 56,40 per jaar goedkoper dan het gemiddelde van Essent, Nuon en Eneco en 4 euro paar jaar goedkoper dan Greenchoice. 

Klant worden gaat heel eenvoudig via onze website :
www.duurzaamwoudsend.nl.
Klik op “Klant worden” en vul het formulier in van Energie van Ons.
Via onze overstapservice kunnen wij u daarbij  assisteren met een stap-voor-stap handleiding. Neem dan contact op via ons secretariaat (tel. 06-19193474) of mail naar duurzaamwoudsend@gmail.com 
Met uw aansluiting zorgt u bovendien voor een jaarlijkse extra bijdrage van
€ 75 voor projecten voor ons eigen dorp.              

Energie besparen met een slimme IR-camera
De EDW kan u op een heel praktische manier helpen het energieverbruik in uw huis of bedrijf terug te dringen: goed voor uw portemonnee en goed voor het klimaat. Wij hebben hiervoor een speciale infrarood camera aangeschaft waarmee koude- en vochtplekken opgespoord kunnen worden.
Ook kunt u met deze camera zien hoe u de werking van uw centrale verwarming kunt verbeteren. Wij kunnen bij u langskomen en u van technisch advies voorzien. Soms gaat het al om eenvoudige en kleine aanpassingen. Voor onze afnemers en leden is deze service gratis, voor anderen vragen we een vergoeding van € 25.
Voor verdere informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen via duurzaamwoudsend@gmail.com of via 06-51265299

Het bestuur van de EDW/Duurzaam Woudsend: 
Peter Kranendonk, Rob Bosman, Fokke Hoekema, Henk van Vreumingen, Sjoerd Groen


«   »