«

»

dec 21 2013

Bericht afdrukken

Afscheid van juf Marijke

Afscheid juf Marijke 1

Donderdag heeft juf Marijke van der Wal afscheid genomen van de kinderen en ouders van de Bonifatiusschool. Ze werd opgehaald in de brandweerauto. Op school werden er door de leerlingen stukjes opgevoerd. Daarna konden leerlingen en leerkrachten genieten van een kerstbuffet. Als afsluiting kwamen alle ouders en leerlingen bij elkaar en kreeg Marijke een cadeau, gemaakt door haar zoon Watze, aangeboden van de leerkrachten, ouderraad, leerlingen en ouders van de Bonifatiusschool. Een mooi sieraad een bloem met 4 blaadjes en pareltjes hierin (de kinderen zijn haar parels). 

Vrijdag was er een vervolg op het afscheid van juf Marijke. ’s Morgens heeft ze de leerlingen van school getrakteerd op een optreden van een artiest. Daarna is ze met de kleuters in een oude schoolbus naar Balk geweest om bij Harry een patatje en ijsje te eten. Terug op school was er een gezamenlijke kerstviering o.l.v. Pastor Mulder. 

De receptie om 17.00 uur werd druk bezocht door dorpsbewoners, oud leerlingen, oud collega’s en genodigden. Als verrassing kwam het Shantykoor De Pôllesjongers langs om voor juf Marijke en de gasten te zingen. Na de receptie kon Marijke plaats nemen in haar eigen kleuterlokaal dat was omgetoverd tot een sfeervol restaurant.

Foto’s: Thirza de Jong en Jan Osinga.

Afscheid juf Marijke 2Afscheid juf Marijke 3Afscheid juf Marijke 5Afscheid juf Marijke 4

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/afscheid-van-juf-marijke