«

»

mei 14 2014

Bericht afdrukken

Cd Louiza Saitova krijgt mooie recensie in Friesch Dagblad

Louiza Saitova - cd 'Achtervolgd door het lot'De cd ‘Achtervolgd door het lot’ van Louiza Saitova uit Woudsend heeft een mooie recentie gekregen in het Friesch Dagblad. In de krant van 30 april jl. beschrijft Arjan Hut onder de kop ‘Tragisch verhaal met heldere stem’ de inhoud van de cd en het verhaal achter Louiza Saitova. De hele recensie in het Friesch Dagblad kunt u hier lezen (pdf).

Louiza Saitova dirigeert momenteel vier koren, waaronder het Woudsender koor ‘De Reinbôge’, dat afgelopen zaterdag net het 30-jarige jubileum vierde, en het Shantykoor ‘De Pôllesjongers’. Met dorpsgenoot Jannie Roodhof heeft Louiza een concertprogramma geschreven, vol met eigen liedjes en Russische en Tsjetsjeense volksmuziek. Jannie heeft de teksten voor haar vertaald en/of bewerkt in het Fries en het Nederlands. De liedjes uit dat concertprogramma staan op de cd ‘Achtervolgd door het lot’.

De cd is in Woudsend te koop bij kadowinkel it Presintsje in de Midstrjitte, maar ook bij Louiza Saitova zelf, De Warren 39. De cd kost 10 euro.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/cd-louiza-saitova-krijgt-mooie-recensie-in-friesch-dagblad