«

»

sep 26 2016

Bericht afdrukken

Etentje voor senioren en alleenstaanden van Woudsend

Etentje senioren en alleenstaandenVijf keer zal er komende winter op vrijdagmiddag voor alle senioren en alleenstaanden van Woudsend weer gelegenheid zijn om gezellig samen te eten in het MFC. De etentjes worden net als de voorgaande jaren georganiseerd door de diaconie.

Op vrijdag 28* oktober 2016 staat voor het eerst weer een heerlijk maal klaar, bereid door het kookteam van vrijwilligers.

De overige data zijn: 25* november, 20 januari, 17 februari en 17 maart.

Vanaf 12.00 uur  bent u dan welkom in de foyer van MFC De Driuwpôlle.

Alle vaste gasten staan genoteerd. Graag een week van tevoren even afmelden als u niet komt. Bij ziekte is later bericht natuurlijk geen probleem. Nieuwe gasten zijn van harte welkom, onder het motto: Kom erbij en schuif aan! Bent u senior of  alleenstaand en kent u deze etentjes nog niet? Meld u aan en kom een keer kennis maken.

Voor de eerste datum kunt u zich op onderstaand telefoonnummer tot 20 oktober aanmelden. Voor de overige data: opgave uiterlijk 10 dagen van te voren.

De kosten zijn € 7.50 per persoon, te betalen aan tafel in het MFC.

Een hartelijke groet namens de diaconie,
Gerrit Roodhof, tel. 591785

*Let op: de komende data zijn niet 21 oktober en 18 november (zoals eerder vermeld in de dorpskrant), maar 28 oktober en 25 november .

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/etentje-voor-senioren-en-alleenstaanden-van-woudsend-4