«

»

apr 19 2016

Bericht afdrukken

Gaele Stoker 31 jaar kerkelijk administrateur

Op maandagavond 18 april 2016, tijdens de financiële gemeenteavond van de Protestantse gemeente te Woudsend, is Gaele Stoker in het zonnetje gezet.

Het College van kerkrentmeesters van de Protestantse gemeente te Woudsend heeft Gaele voorgedragen aan de Vereniging Kerkrentmeesterlijk Beheer in de PKN, voor het ontvangen van het draaginsigne in zilver. Dit voor zijn inzet voor de gemeente en het 31 jaar lang vervullen van de functie van administrateur binnen de gemeente.

Voorzitter Jan de Groot van het College mocht aan Gaele het draaginsigne in zilver en een oorkonde uitreiken. Jan feliciteerde Gaele en bedankte hem voor zijn inzet en werk voor de gemeente al die jaren. Echtgenote Pietsje kreeg een bos bloemen als dank voor haar ondersteuning aan Gaele.

Tenslotte wenste Jan dat Gaele het draaginsigne, als teken van dankbaarheid voor dit werk, nog lang en met vreugde mag dragen.

Ook de voorzitter van de kerkenraad, Stans Visser bedankte Gaele hartelijk voor het vele werk dat Gaele voor onze gemeente heeft gedaan. Als dank van de hele gemeente kreeg Gaele een enveloppe met inhoud overhandigd.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/gaele-stoker-31-jaar-kerkelijk-administrateur