«

»

jan 13 2015

Bericht afdrukken

Huisartsenpraktijken Balk, Wijckel, Woudsend sluiten zich aan bij Dokterswacht

dokterswachtPer maandag 2 februari 2015 sluiten de huisartsenpraktijken in Balk, Wijckel en Woudsend zich aan bij Dokterswacht Friesland. Het betreft de praktijken van de huisartsen Krijnen en Coppens (Balk), van der Veen (Wijckel) en Hotsma (Woudsend). Alle patiënten van de drie huisartsenpraktijken zijn door middel van een brief persoonlijk geïnformeerd. In totaal gaat het om circa 10.000 patiënten. Voor spoedeisende huisartsenzorg buiten de gewone praktijktijden kunnen zij vanaf 2 februari terecht bij de huisartsenposten van Dokterswacht Friesland. De dichtstbijzijnde huisartsenposten bevinden zich in Sneek en Heerenveen.

Dokterswacht Friesland verleent spoedeisende huisartsenzorg ’s avonds en ’s nachts (tussen 17.00 uur en 08.00 uur), in het weekend en tijdens feestdagen aan inwoners van Friesland.  Patiënten die buiten kantooruren dringend huisartsenhulp nodig hebben, bellen met 0900 – 112 7 112 (€ 0,10 pm).

Meer informatie over Dokterswacht Friesland: www.dokterswacht.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/huisartsenpraktijken-balk-wijckel-woudsend-sluiten-zich-aan-bij-dokterswacht