«

»

dec 03 2013

Bericht afdrukken

Kerstzangavond in de Driuwpôlle

KerstzangavondDit jaar wordt er in de Advent, de tijd voor Kerst, weer een Kerstzangavond voor iedereen gehouden in MFC De Driuwpôlle. Houdt u alvast de datum vrij: dinsdag 17 december a.s. Het wordt een avond waar veel samenzang zal klinken, ondersteund door alle koren van Woudsend. Er is ook een bijzonder kerstverhaal te horen, waarin de verteller muzikaal wordt aangevuld door Om ’e Nocht  en De Reinbôge. Deze beide koren hebben ook de organisatie in handen.

Met veel plezier bereiden de vier koren van Woudsend zich op dit moment voor op hun kerstprogramma, waarbij ook deze Kerstzangavond hoort.

Wie zijn eigenlijk die koren? Om te beginnen het Cecilia koor, het kerkkoor van de St. Michaëlparochie, onder leiding van Hylke de Jong. Vervolgens Om ’e Nocht,   gemengd koor met begeleiding van muziekinstrumenten. Dirigent is Luuk de Vries. En verder het vrouwenkoor De Reinbôge. Vanwege zwangerschapsverlof van dirigente Louiza Saitova leidt Saskia Heeringa uit IJlst de repetities van De Reinbôge voor het kerstprogramma. En tenslotte het Shantykoor De Pôllesjongers, met accordeonbegeleiding van Roelie Boekema. Vanwege het verlof van Louiza zingen de mannen op de Kerstzangavond onder leiding van Douwe Zondervan.

Al deze ‘sjongers’ brengen enkele eigen nummers en verder staan er bekende kerstliederen op het programma, om samen te zingen met iedereen die er is.

Allemaal van harte welkom!

Tijd en plaats:
dinsdag 17 december om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) in MFC De Driuwpôlle.
Gratis entree, collecte voor de onkosten.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/kerstzangavond-in-de-driuwpolle