«

»

nov 20 2013

Bericht afdrukken

Louiza Saitova genomineerd voor VluchtelingenWerkAward 2013

Louiza Saitova uit WoudsendVluchtelingenwerk Nederland heeft drie personen genomineerd voor de VluchtelingenWerkAward. Het gaat om mensen die keihard hebben geknokt om te komen waar ze nu zijn: op een veilige plek in Nederland voor henzelf en hun kinderen. Een plek waar ze hun dromen kunnen laten uitkomen en zich ook nog een inzetten voor onze samenleving.

Dorpsgenote Louiza Saitova, sinds eind 2011 ambassadeur van VluchtelingenWerk Noord-Nederland,  is één van de drie genomineerden. Dinsdag was ze als eerste genomineerde te zien in een uitzending van Hart van Nederland (bekijk). De beide andere genomineerden zijn vanavond (Khadija Ali) en morgenavond (Edin en Saliha Skenderović) te zien.

Stemmen op uw keuze (Louiza natuurlijk) kan vanaf donderdagavond 21 november tot en met zaterdagnacht 23 november via de website van vluchtelingenwerk. De winnaar krijgt naast de award een vakantie aangeboden door Landal GreenParks. Op zondagavond 24 november is de prijsuitreiking te zien in Hart van Nederland.

De VluchtelingenWerkAward wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. 

STEM

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/louiza-saitova-genomineerd-voor-vluchtelingenwerkaward-2013