«

»

apr 19 2018

Bericht afdrukken

Opening watersportseizoen Woudsend met dekdweilorkesten

 

 

 

Datum:       zaterdag 28 april 2018
Plaats:         MFC-plein Woudsend,
vlakbij de nieuwe passantenhaven
Tijd:             13.00 – 18.00 uur
Email:          woudsendpromotie@gmail.com
Website:    www.dekdweilfestival.nl (Heeg)
Entree:       gratis

 

Op zaterdag 28 april van 13.00 tot 18.00 uur wordt het watersportseizoen van Woudsend, Heeg en Gaastmeer muzikaal geopend met dekdweilorkesten. In Heeg wordt het dekdweilfestival georganiseerd, onderdeel hiervan is dat dekdweilorkesten met boten naar Woudsend komen en hier optredens gaan verzorgen. De doorlopende muziekoptredens vinden plaats op het MFC-plein bij de passantenhaven, aangevuld met tapperij en podia, visrokerij, Fryske sûkerbôle van de plaatselijke ambachtelijke bakkerij Visser, Pytsje Bokma van de Gouden Boaiem met hun eigen biologisch ijs en een springkussen voor de kinderen. De voetbalvereniging zal nog een aantal activiteiten op poten zetten, de weg is tenslotte ook afgesloten dus de jeugd kan volop voetballen en spelletjes doen. In de pauzes optredens van het Woudsender shantykoor “de Pôllesjongers”. Verbindend element tussen de dorpen Woudsend en Heeg is dat er sloepen mee gaan varen; bezoekers kunnen dan mee van Heeg naar Woudsend en terug. De bedoeling is dat de sloepen gelijktijdig met de dekdweilorkesten naar de dorpen varen.

De aankomsttijden van de dweilorkesten in Woudsend zijn 14.00, 14.40, 15.20 en de laatste rond een uur of 16.15. Ze spelen allemaal ongeveer 20 minuten, kortom een gezellige middag in onze mooie nieuwe passantenhaven.

 

 

 

Kom in de meivakantie naar Woudsend

 

Woudsend Watersportdorp:

 Volop activiteiten in de meivakantie.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/opening-watersportseizoen-woudsend-met-dekdweilorkesten