«

»

okt 28 2014

Bericht afdrukken

Pôllepop presents: Let’s Beat This!

Vijf jaar geleden begonnen wij, Rymert Rinkema en Anne Bergsma met het organiseren van het evenement Pôllepop! Het idee ontstond tijdens een gezamenlijk gehouden verjaardagsfeest. We pakten toen al vrij groot uit met een DJ en een band. Omdat we het beide wel leuk vinden om feestjes te organiseren, zochten we contact met het dorpshuis en legden wij ons idee uit over Pôllepop. Met een klein budget en een aantal Woudsender sponsors zijn de eerste edities begonnen. In het begin zochten we zelf ook actief naar opkomende talentvolle bands. Met Pôllepop gaven wij ze een podium om op te treden. Zo zijn onder andere Ilanois (later SeriousTalent bij 3FM) en The Cool Quest (deze week te gast bij Giel Beelen!) in het MFC langs geweest.

Na een aantal editie’s te hebben georganiseerd met coverbands, troubadours en talentvolle bands, hebben we begin dit jaar besloten om het iets anders aan te pakken: Dance Edtie’s. Dit bleek een gouden zet, de feestzaal en de foyer stroomden weer vol. Daarom staat komende zaterdag weer een Dance Editie gepland. Dit keer met onder andere DaPauli (bekend van Qlimax en Qbase) en ook DutchMovement, deze 3 jongens komen uit Sneek en zijn hard bezig om naam te maken. Zo hadden ze een eigen stage op Heavenly Outdoor en draaiden ze dit jaar al op Decibel! De complete line up voor komende zaterdag is als volgt: Slickk (een talentvolle house DJ uit St.Nicolaasga), Jurab, DaPauli, DutchMovent en VintageBoy.

Liefhebbers van andere muziekstijlen hoeven niet ongerust te zijn. Begin volgend jaar komen we weer met iets nieuws. Een avond met muziek voor iedereen! Maar wat het gaat worden, houden we nog even stil!

Tot zaterdag bij Pôllepop Presents; Let’s Beat This!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/pollepop-presents-lets-beat-this