«

»

nov 09 2013

Bericht afdrukken

Programma over seks, drugs en drank in De Karmel

Cabaretier Ruurd Walinga gaat Beesten zonder Beest in Woudsend 

Beesten zonder beestenWoudsend – Beesten zonder Beest. Zo heet het een uur durende programma over seks, drank en drugs dat de uit Leeuwarden afkomstige cabaretier Ruurd Walinga zondagavond 17 november speelt in de Karmel in Woudsend. Het cabaretprogramma, dat gratis toegankelijk is, begint om 19.30 uur.

De voorstelling is alleen bestemd voor jongeren vanaf dertien jaar. Voor kinderen is de show niet geschikt. Beesten zonder Beest is speciaal gemaakt voor jongeren die volop van het leven willen genieten. Het is vooral bestemd voor jongeren die zich afvragen: wat voor zin heeft alles wat ik doe. Als je jong bent wil je maar één ding: genieten! Alles uitproberen, experimenteren en lekker beesten.

Beesten zonder Beest is een interactief cabaretprogramma. Tijdens de show met een pikant en prikkelend decor wordt van het publiek verwacht dat ze voortdurend meestemmen. Ze krijgen een rood en groen formulier bij de ingang. Zo bepalen ze de koers van de show die als een quiz begint.

Op rake wijze behandelt de cabaretier Ruurd Walinga de vraag naar de zin van ons bestaan. Waar komen we vandaan, waarom zijn we hier en waar gaan we naar toe? En waardoor laat je je leiden? De cabaretier-evangelist probeert antwoord te geven of alles wel of niet mag. De bijbel als receptenboek voor drank-, drugs- en seksgebruik?

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/programma-over-seks-drugs-en-drank-in-de-karmel