↑ Terug naar Over Woudsendonline

Pagina afdrukken

Informatie

Woudsendonline.nl is een initiatief van de Vereniging voor Dorpsbelangen Woudsend e.o. en dorpskrant De Driuwpôlle Wâldsein. De site is opgezet door een aantal enthousiaste vrijwilligers in een werkgroep van Dorpsbelangen.

Doel van deze website is de inwoners, oud-inwoners en andere geïnteresseerden te informeren over actuele zaken, voorzieningen, verenigingen en bedrijven, maar ook over de historie van onze dorpen.

De redactie wordt gevormd door een werkgroep van de Vereniging voor Dorpsbelangen Woudsend e.o. en bestaat uit de volgende leden: Siemon de Vries (eindredactie), Thirza de Jong-Nossin, Jorrit Zondervan, Geertje van der Meulen, Yme Braaksma en Jan Osinga (fotografie).

Onze nieuwsrubriek willen we graag zo actueel mogelijk houden. Daarvoor hebben we wel uw hulp nodig. Informatie, foto’s of ideeën zijn daarom van harte welkom. Deze kunt u per email sturen naar ons algemeen redactie adres redactie@woudendonline.nl (ook voor nieuws uit verenigingen en bedrijven).

 In de rubrieken voorzieningen, verenigingen en bedrijven hebben we alle ons bekende adressen opgenomen. Mist u uw vereniging, instelling of bedrijf? Stuur dan een mail naar redactie@woudsendonline.nl.

Voor verenigingen, instellingen en bedrijven is het mogelijk aan hun adresgegevens een link naar uw eigen website toe te voegen of een eigen pagina te laten maken, waarop uitgebreide informatie wordt weer gegeven. Voor deze service vragen wij een bijdrage van slechts €10,- per jaar. Met deze bijdrage maakt u het voor ons mogelijk deze website in stand te houden. Uiteraard is het ook mogelijk ons te steunen zonder link of eigen pagina.

Natuurlijk willen we deze website over onze dorpen zo volledig en actueel mogelijk houden. Daarom zijn we geïnteresseerd in alles wat u over onze dorpen hoort, leest of ziet. Tip ons door een e-mailbericht te sturen naar redactie@woudsendonline.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/over-woudsendonline/informatie