«

»

okt 23 2018

Bericht afdrukken

Woudsend in Kaarslicht tijdens Nacht van de Nacht

Zaterdagavond 27 oktober 2018 zal Woudsend voor de derde maal meedoen met de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Doel van het evenement in Woudsend is aandacht vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling en Woudsend sfeervol verlichten met kaarslicht.

Tijdens de Nacht van de Nacht zullen in de gezellige straatjes en stegen van Woudsend zoveel mogelijk de lichten gedoofd zijn, zowel binnen als buiten. De straatverlichting gaat een aantal uren uit. Glazen potjes met waxinelichtjes zullen de straten en stegen verlichten. Dit zal een prachtige beleving zijn.

Activiteiten bij kaarslicht
Als extra activiteit gaan verhalenvertellers op straat (kinder)verhalen vertellen en worden er nachtgedichten voorgedragen. Bezoekers kunnen sterren bewonderen met behulp van een sterrenkijker (telescoop). Kinderen kunnen geschminkt worden in felle kleuren. Er kan bij kaarslicht gewinkeld worden. In eetgelegenheden kunt u eten en borrelen bij kaarslicht (graag vooraf reserveren). Gezamenlijk brengen bewoners en bedrijven deze avond een bijzondere sfeer in het centrum van Woudsend.

We hopen op goed en helder weer en dat velen deze avond een wandeling gaan maken in een sfeervol “Woudsend in kaarslicht” en volop genieten van de nacht en de sterren. De activiteiten beginnen om 19:00 en duren tot 21:00. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig!

Bovenstaande informatie via Woudsend Promotie.

Zie ook algemene informatie over de “Nacht van de Nacht” website.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/voorpagina/woudsend-in-kaarslicht-tijdens-nacht-van-de-nacht