feb 23 2019

Sportadviescafé met Douwe de Vries en Henk Hospes.

Op maandag 8 april van 19.15 tot 21.30 uur wordt het Sportadviescafé georganiseerd met hoofdsprekers Douwe de Vries en Henk Hospes. Wil jij hier ook bij zijn? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Meld je vóór 1 april aan, dit kun je doen via het formulier dat je op deze pagina kunt vinden. Direct aanmelden kan via: https://digitaal.sudwestfryslan.nl/formulier/nl-NL/DefaultEnvironment/scSportadviesCafe.aspx/fSportadviesCafe

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/voorpagina/sportadviescafe-met-douwe-de-vries-en-henk-hospes

mrt 21 2019

Zo stemde Woudsend

In mfc De Driuwpôlle brachten gisteren 850 mensen een geldige stem uit bij de verkiezing van de leden van Provinciale Staten van Fryslân.
De voorlopige uitslag in Woudsend was als volgt:

Partij Aantal stemmen
CDA 200
PvdA 75
VVD 123
SP 17
FNP 101
PVV 36
ChristenUnie 53
D66 20
Groenlinks 48
Partij voor de Dieren 16
50Plus 14
Provinciaal Belang Fryslân 8
Natuurlijk Fryslân 6
Denk 0
SGP 6
Forum voor Democratie 127

Van de Woudsenders op de lijsten kreeg Jorrit Zondervan (FNP) 20 voorkeurstemmen en Lieuwe van der Pol (ChristenUnie) 39 voorkeurstemmen.

Het procesverbaal van de uitgebrachte stemmen in Woudsend voor de Provinciale Staten en het Waterschap kunt u vinden op de website van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/zo-stemde-woudsend

mrt 20 2019

WISKY meisjes B kampioen

Met nog 3 wedstrijden te gaan zijn zaterdag 16 maart jl. de meisjes B kampioen geworden in de 2e klasse in de regio Noord.
Onder leiding van coach Frits hebben de meiden afgelopen zaterdag hun kampioenswedstrijd gespeeld.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/voorpagina/wisky-meisjes-b-kampioen

mrt 20 2019

Badmintonclub “de Pluim” zoekt badmintonspelers.

Badmintonclub “de pluim” zoekt nog enkele enthousiaste badmintonspelers.
We spelen elke woensdagavond van 19.45 tot 20.45 uur.

Doe je met ons mee?

Meer info en opgave bij: MFC de Driuwpolle of bel 06-13033097 (Lourina).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/voorpagina/badmintonclub-de-pluim-zoekt-badmintonspelers

mrt 12 2019

Vrijdag 15 maart weer een nieuwe Driuwpôlle!

Op vrijdag 15 maart verschijnt weer een nieuwe editie van dorpskrant De Driuwpôlle. In dit nummer leest u onder andere over de volgende onderwerpen:

  • Reisverslag van de Learn! Foundation
  • Bakkerij Visser 125 jaar
  • Een halve eeuw ’t Ponkje
  • Een pareltje in Woudsend

Daarnaast natuurlijk nog veel meer ander nieuws!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/vrijdag-15-maart-weer-een-nieuwe-driuwpolle

feb 28 2019

Warrensterwei naar Balk op 5 maart tijdelijk afgesloten

Warrensterwei – Foto Siemon de Vries

Op dinsdag 5 maart a.s. vinden asfaltwerkzaamheden plaats op een gedeelte van de Warrensterwei, het landbouwweggetje richting Balk. Het gaat om het gedeelte binnen de gemeentegrens Súdwest-Fryslân, vanaf de rotonde op Waterloo tot de grens met de gemeente De Fryske Marren.

De werkzaamheden zullen ongeveer 2 uren in beslag nemen. Tijdens de asfaltwerkzaamheden is het weggedeelte tijdelijk afgesloten voor het doorgaande (fiets)verkeer. De werkzaamheden zijn weersgevoelig en daarom kan het werk eerder of later klaar zijn.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/warrensterwei-naar-balk-tijdelijk-afgesloten

feb 14 2019

Nieuwe Driuwpôlle verschijnt 15 februari

Op vrijdag 15 februari verschijnt weer een nieuwe editie van dorpskrant De Driuwpôlle. In dit nummer leest u onder andere over de volgende onderwerpen:

  • De man en frou efter… De Multishop
  • Woudsend en de Elfstedentochten
  • Kinderpagina

En daarnaast natuurlijk nog veel meer nieuws!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/uncategorized/nieuwe-driuwpolle-verschijnt-15-februari

feb 01 2019

Woudsend Online zoekt jong talent

Er gebeurt momenteel nogal wat bij woudsendonline.nl. Oude redacteuren vertrekken en nieuwe redacteuren zijn al een tijdje bezig het roer over te nemen. Woudsendonline wil een platform zijn voor iedere leeftijdsgroep, jong en oud, waarbij ook volop gebruik wordt gemaakt van social media.

De redactie zoekt daarom ter versterking een jongere uit ons dorp (of uit de op Woudsend gerichte streekdorpen) die bekend is met de trend van leeftijdsgenoten. Daarbij gaat de voorkeur uit naar een vrouw om de nodige variatie in de redactie te krijgen.

Voel jij er voor hieraan actief mee te werken, meld je dan aan bij een van de volgende personen. Hier kun je ook terecht als je eerst meer informatie wilt hebben.

Jorrit Zondervan, tel. 06 22301647
Hans Kok, tel. 06 14251305

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/uncategorized/woudsend-online-zoekt-jong-talent

feb 01 2019

Dionne van der Wal is opgenomen in Oranje O16

Jeugdspeelster Dionne van der Wal uit Woudsend is opgenomen in de definitieve voetbalselectie van Oranje O16.

Zij zal o.a. deelnemen aan aan het UEFA Development Tournament in Portugal, van 12-2 t/m 18-2.

Van harte gefeliciteerd.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/uncategorized/dionne-van-der-wal-is-opgenomen-in-oranje-o16

jan 28 2019

Woudsend Online nu ook actief op Instagram

We zijn bezig met een aantal aanpassingen bij Woudsend Online. Dat betreft o.a. een nieuwe/moderne website die nu in ontwikkeling is. Maar ook een account op Instagram (https://www.instagram.com/woudsendonline/) om een ander publiek te kunnen bereiken. Instagram zullen we vooral gebruiken om foto’s van Woudsend en omstreken te plaatsen. Mocht je een mooie, interessante of leuke foto hebben, stuur deze dan naar redactie@woudsendonline.nl en mits geschikt plaatsen wij deze dan.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/uncategorized/woudsendonline-nu-ook-actief-op-instagram

Oudere berichten «