«

»

sep 20 2018

Bericht afdrukken

UPDATE: Advocaat Tjalling van der Goot wint titel ‘Parel van de Balie’

Advocaat en dorpsgenoot Tjaling van der Goot is door zijn collega advocaten genomineerd voor de titel ‘Parel van de Balie‘. Deze verkiezing, uitgeschreven door Het Advocatenblad is bedoeld voor advocaten die zich op een bijzondere wijze onderscheiden in hun vak. Van der Goot is werkzaam bij advocatenkantoor Anker & Anker in Leeuwarden. Hij is bekend onder meer vanwege de verdediging van Robert M.

De andere genomineerden naast Van der Goot zijn strafrechtadvocaat Bénédicte Ficq (Ficq & Partners Advocaten, Amsterdam), mensenrechtenadvocaat Liesbeth Zegveld (Prakken d’Oliveira, Amsterdam), arbeidsrechtadvocaat Loe Sprengers (Sprengers Advocaten, Utrecht) en milieurechtadvocaat Roger Cox (Paulussen Advocaten, Maastricht).

Het is voor Van der Goot niet de eerste prestigieuze nominatie. Eerder was hij in de race voor titel ‘meest gewaardeerde advocaat van Nederland’.

UPDATE: Tjalling van der Goot is afgelopen dinsdag tijdens het Eeuwcongres van Het Advocatenblad uitgeroepen tot Parel van de Balie! Zijn beroepsgenoten vinden hem het ultieme voorbeeld voor de hele beroepsgroep.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/advocaat-tjalling-van-der-goot-genomineerd-voor-titel-parel-van-de-balie