Heeft u iets wat u niet meer nodig hebt, te goed is om weg te gooien en waarmee u een ander misschien nog een plezier kunt doen, stuur een prikkertje.

Zoekt een maatje om mee te wandelen, fietsen, roeien, steppen, hardlopen of wat dan ook, of gewoon iemand voor een praatje of kopje koffie, stuur een prikkertje.

Zoekt u een vrijwilliger voor een goed doel of bent u een vrijwilliger en zoekt u een goed doel, stuur een prikkertje voor op het prikbord.

Als er iets is, waarvan u denkt dat iedereen in Woudsend het moet weten, maar het past niet in een andere rubriek, maak er een prikkertje van.

Een prikkertje - Voor iedereen in het WISKY gebied, die zoekende is.


Badminton "de Pluim" 
zoekt nieuwe enthousiaste spelers!
Heb je zin om een pluimpje te slaan. 
Geef jullie snel op! en bel 06-13033097

Handwerkcafé Woudsend zoekt extra groepsleden. Elke vrijdag middag van 13:30 tot 16:00 uur komen we samen in het café van het MFC. Het is een gezellige groep dames, maar wannen zij  zeker ook welkom. Loop eens bij ons binnen en kom kennismaken met de groep. Je hoeft geen afspraak te maken.

Bent u een natuurmens? Bent u graag buiten? Hebt u hart voor onze weidevogels?
Geef u op als vrijwilliger bij de Vogelwacht Woudsend.

Er is hulp nodig om de weidevolgels te beschermen en kansrijke gebieden in kaart te brengen. Een goede registratie van de nesten, maar ook de oorzaken van verlies van nesten is van groot belang. De stand van de weidevogels loopt hard terug, helpt u mee om het tij te keren?
Meld u bij Otto Spoelstra (06-42741617) voor meer informatie en maak in het voorjaar eens kennis met het werk van de vogelwacht.


Woudsend Online zoekt vrijwilligers.

Vindt u het belangrijk dat men in Woudsend op de hoogte blijft van wat er gaande is?
Heeft u een basiskennis wat betreft computers?
Vind u het leuk om zich bezig te houden met de social media, maken van nieuwsberichten of andere nieuwsdingetjes? 
Meld u dan aan bij Woudsend Online.

Hulp is altijd welkom.