Home » Nieuws » Prikbord

Heeft u iets wat u niet meer nodig hebt, te goed is om weg te gooien en waarmee u een ander misschien nog een plezier kunt doen, stuur een prikkertje.

Zoekt een maatje om mee te wandelen, fietsen, roeien, steppen, hardlopen of wat dan ook, of gewoon iemand voor een praatje of kopje koffie, stuur een prikkertje.

Zoekt u een vrijwilliger voor een goed doel of bent u een vrijwilliger en zoekt u een goed doel, stuur een prikkertje voor op het prikbord.

Als er iets is, waarvan u denkt dat iedereen in Woudsend het moet weten, maar het past niet in een andere rubriek, maak er een prikkertje van.

Een prikkertje - Voor iedereen in het WISKY gebied, die zoekende is.

Nationaal MS Fonds hard op zoek naar collectanten.

Van 16 t/m 21 november 2020 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. We zijn hard op zoek naar collectanten in Woudsend. Help jij ons in de strijd tegen multiple sclerose (MS)?

Anders dan anders

Door het coronavirus ziet de MS collecte ziet er dit jaar anders uit. Collecteren mag van de overheid, maar het is niet vanzelfsprekend dat onze collectanten allemaal langs de deur gaan. Daarom biedt het Nationaal MS Fonds andere manieren van collecteren aan haar collectanten. Collectanten kunnen een donatieflyer met QR-code door brievenbussen in hun omgeving doen. Ook is het mogelijk om online te collecteren met een digitale collectebus. Meer informatie hierover vindt u op www.nationaalmsfonds.nl/ms-collecte/collecteren-in-coronatijd/

MS staat niet stil, dus wij ook niet

De opbrengst van de collecte is enorm belangrijk voor het Nationaal MS Fonds. Met de opbrengst van de collecte wordt onder andere onderzoek naar betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS gefinancierd. Dit onderzoek mag niet stil komen te liggen, MS staat immers ook niet stil. Helpt u mee? Word collectant.

 

Meer informatie of aanmelden: www.nationaalmsfonds.nl/collecteren

Woudsend Online zoekt vrijwilligers.

Vindt u het belangrijk dat men in Woudsend op de hoogte blijft van wat er gaande is?
Heeft u een basiskennis wat betreft computers?
Vind u het leuk om zich bezig te houden met de social media, zoals Facebook?
Meld u dan aan bij Woudsend Online, we zoeken met smart iemand om als redacteur de Facebookpagina bij te houden.
Wilt u iets anders doen, ook dat is mogelijk.
Hulp is altijd welkom.