Prikbord uitleg

  • Heb jij iets wat je niet meer nodig hebt, te goed is om weg te gooien en waarmee jij een ander misschien nog een plezier kunt doen? Bied het gratis of te koop aan!
  • Zoekt een maatje om mee te wandelen, fietsen, roeien, steppen, hardlopen of wat dan ook, of gewoon iemand voor een praatje of kopje koffie?
  • Kan jij ergens hulp bij gebruiken of bied jij jou hulp aan?
  • Heb jij teamleden nodig voor jou vereniging of club?
  • Wil jij een bedankje plaatsen?
  • Zoek jij een vrijwilliger voor een goed doel of ben jij een vrijwilliger en zoek jij een goed doel?

Stuur een prikkertje en wij plaatsen hieronder jouw prikbord bericht.

Spelregels

Geef per mail aan waarom het gaat en geef naam, telefoonnummer en e-mailadres door. Wil je iets verkopen stuur dan ook even een foto naar ons door. Heb je iets verkocht of ben je voorzien laat het ons dan weer even weten. Zo blijven er geen berichten op staan die niet meer actueel zijn!

Prikbord berichten

Gevraagd voor Wâldsein Bloeit:
- Oude maar nog werkend gereedschap voor de Dorpstuin.
- Borduurgaren en tekenaars voor het team van het Historisch wandkleed
- Vrijwilligers voor diverse activiteiten tijdens de Wâldsein Bloeit week

- Eierdozen
Mail naar woudsendbloeit@gmail.com 

Reina zoekt oude pallets  Wie kan haar daar aan helpen?  Bel Reina telefoon: 06 - 13 77 89 04

Een oproepje, want je weet maar nooit: Gister (6-6-2024) is een bezoekje van Kitty sneu geëindigd, ze heeft tijdens een wandeling met haar nichtje uit Canada 60 euro verloren. Misschien is er iemand hier in de omgeving die het gevonden heeft? Lydia Attema-Noppen.

Wout’s End? zoekt mensen voor de bouwploeg en het kledingteam.
Ben jij goed met een naaimachine en naald en draad? Weet jij hoe je mooie kleding (nóg mooier) kunt maken? Ben jij handig, houd je van timmeren en vind je het leuk om samen met een team decors te bouwen? Dan kunnen we jou bij Wout’s End? goed gebruiken!
In 2025 speelt de voorstelling Wout’s End? in een grote tent bij de passantenhaven. Een verrassend theaterproject over mienskip en verbinding, bedacht en gemaakt door mensen uit Woudsend en omgeving.
De voorbereidingen zijn al begonnen. Het script is klaar, binnenkort starten de repetities en op de achtergrond wordt van alles geregeld en georganiseerd. Er werken al veel mensen mee, maar onze bouwploeg en het kledingteam hebben nog mensen nodig.
Meer weten of meedoen? Neem contact op met Marcel Becker: 06 - 30 34 21 29 / info@prop-theatercollectief.nl 

Gevraagd: Iemand die af en toe op afspraak ons huis in Park Waterwende kan schoonmaken. Timing flexibel. Het huis is alleen voor eigen gebruik, dus geen tijdsdruk vanwege snelle huurwisselingen. 
Reacties graag naar 06 - 20 99 38 82


Badmintonclub "de Pluim" 
zoekt nieuwe enthousiaste spelers!
Heb je zin om een pluimpje te slaan?
Geef jullie snel op! en bel 06 - 13 03 30 97

Handwerkcafé Woudsend zoekt extra groepsleden. Elke vrijdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur komen we samen in het café van het MFC. Het is een gezellige groep dames, maar mannen zijn zeker ook welkom. Loop eens bij ons binnen en kom kennismaken met de groep. Je hoeft geen afspraak te maken.

Bent u een natuurmens? Bent u graag buiten? Hebt u hart voor onze weidevogels?
Geef u op als vrijwilliger bij de Vogelwacht Woudsend.

Er is hulp nodig om de weidevolgels te beschermen en kansrijke gebieden in kaart te brengen. Een goede registratie van de nesten, maar ook de oorzaken van verlies van nesten is van groot belang. De stand van de weidevogels loopt hard terug, helpt u mee om het tij te keren?
Meld u bij Otto Spoelstra (06 - 42 74 16 17) voor meer informatie en maak in het voorjaar eens kennis met het werk van de vogelwacht.


Woudsend Online zoekt vrijwilligers

Vind jij  het belangrijk dat men in Woudsend op de hoogte is en blijft van wat er gaande is?
Heb jij basiskennis wat betreft computers?
Vind jij het leuk om zich bezig te houden met de social media, maken van nieuwsberichten en redactionele berichten? 
Meld je dan aan bij Woudsend Online.

Hulp is altijd welkom.