«

»

mrt 20 2017

Bericht afdrukken

Blacklight volleybaltoernooi WISKY groot succes

Op zaterdag 18 maart organiseerde volleybalvereniging WISKY een blacklight toernooi. In de middag waren de jeugdleden van de vereniging aan bod. Met glow in the dark attributen en een wit t-shirt aan, vermaakte de jeugd zich uitermate goed.

In de avond was het de beurt aan de senioren. Volledig uitgedost met neonverf, glow in the dark attributen en witte t-shirts gingen tien teams de strijd met elkaar aan. Na de voorrondes bleven uiteindelijk vier teams over die de kruisfinales in gingen. De finale werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen door team Thirza.

Nadat de deelnemers fris en fruitig uit de douche kwamen vertrok iedereen naar Eetcafé De Pleats. Hier was de prijsuitreiking en werden de prijzen, gesponsord door De Pleats, uitgereikt en werd tot in de late uurtjes de nodige drankjes genuttigd.

WISKY kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi wat dankzij hoofdsponsor hoveniers en klusbedrijf Elzinga mede mogelijk is gemaakt. Een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. De foto’s zijn gemaakt door Jan Osinga.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.woudsendonline.nl/nieuws/blacklight-volleybaltoernooi-wisky-groot-succes