Wâldsein Bloeit - De Húskeamer

Gepubliceerd op 4 juni 2024 om 10:30

Samen een bakje koffie drinken is gezelliger dan alleen!
Een praatje maken onder het genot van een zelfgebakken cake of stukje taart; een spelletje doen, of gewoon samen een wandelingetje door het dorp maken. Dit is allemaal mogelijk bij de húskeamer die in de week van Waldsein Bloeit zijn deuren zal openen op dinsdag 10 en woensdag 11 september van 9.00 – 16.00 uur in het MFC de Driuwpôlle.

Samen komen zonder verplichtingen: de húskeamer is er voor ouderen, mensen die zich wel eens alleen voelen, mensen die de gezelligheid graag opzoeken of die graag wat voor een ander willen doen; dus eigenlijk voor alle Waldseiners.

Er zijn vanuit Kleurrijk in Oudemirdum een aantal gastheren en -dames bereid om de bezoekers welkom te heten, samen een spelletje te doen of de koffie rond te brengen. Zij worden begeleid door Elske. We zijn nog op zoek naar mensen die op vrijwillige basis een dagdeel willen ondersteunen in de húskeamer. Lijkt je dit gezellig, vind je het fijn om iets voor een ander te doen dan kun je je opgeven bij Elske Ouweltjes of een appje sturen naar 06 - 51 58 42 08.

Wanneer je bij het lezen van dit bericht denkt: de húskeamer zou gezellig zijn om te bezoeken voor mijn buurman, mijn beppe, die mevrouw verder op de straat: schroom niet om het ze te laten weten dat zij van harte welkom zijn in de húskeamer!