Nieuwe website actief

Gepubliceerd op 19 december 2019 om 10:44

De website van Woudsend Online is overgegaan naar een ander systeem. De pagina's hebben een nieuwe vormgeving, en meer info is via pagina's beschikbaar en nieuwe functionaliteit (b.v. een interactieve map waarop de horeca staat) is toegevoegd. Het adres zal niet veranderen, www.woudsendonline.nl.

Het overzetten van oude berichten kost (veel) tijd en we hebben ervoor gekozen om eerst 2019 volledig over te nemen. Vanuit de andere jaren (vanaf 2012) zullen de interessante oude berichten ook worden geplaatst. De oude site zal tot april 2020 blijven bestaan en we zullen deze dus tijdelijk linken van de nieuwe website.

We denken dat de nieuwe opzet voor meer leesplezier zal zorgen, maar ook is extra informatie beschikbaar. Daarnaast is elke pagina nu direct aan te klikken (via het menu en via de pagina met de complete structuur van de site). In het oude systeem was vaak zoekwerk nodig om ergens te komen.

We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk en accuraat te zijn. Maar het kan zijn dat informatie niet geheel correct is, denk aan namen, adressen en telefoonnummers. Graag ontvangen we uw opmerkingen op redactie@woudsendonline.nl.

Hieronder een plaatje met schermafdrukken van een paar pagina's.

Rest ons u allen hele mooie dagen en goede gezondheid toe te wensen en alvast veel leesplezier in 2020 en de toekomst gewenst.

Redactie Woudsend Online