Reünie oud-Woudsenders

Gepubliceerd op 3 februari 2020 om 18:20

Reünie oud-Woudsenders verplaatst naar volgend jaar

Helaas hebben wij de beslissing moeten nemen de reünie voor oud-Woudsenders op 12 september 2020 niet door te laten gaan.
Het zal niemand verbazen dat dit alles te maken heeft met de corona-perikelen. Het is niet zeker dat een bijeenkomst van honderden mensen in september plaats mag vinden. Daarnaast is het de vraag of we het moeten willen. Het is duidelijk dat social distancing voor de komende maanden de norm blijft. Bovendien leert de ervaring dat veel van de reünisten niet de jongsten zijn. We moeten geen onnodige risico’s nemen.
Uiteraard komt van uitstel geen afstel.
We mikken op volgend jaar september, in de hoop en verwachting dat we dan op een verantwoorde manier de reünie kunnen laten plaatsvinden.
De facebookpagina blijft, zij het met een aangepaste naam: Woudsend Reünie 2021. Wordt vervolgd!
In de tussentijd wensen we iedereen alle goeds en gezondheid toe.
Commissie Woudsend Reünie 2020 (vanaf nu dus 2021)

 

 

 

Elke vijf jaar organiseren we een reünie voor oud-Woudsenders. Een mooie traditie die honderden Friezen om utens voor een paar dagen terug naar Woudsend brengt.
Waar ter wereld men nu ook woont, ze vinden het altijd een feest om weer terug in het dorp te zijn.

De datum is zaterdag 12 september 2020. Dit is ook de dag waarop het evenement Monumenten, Muziek & Meer op de agenda staat. Een mooie combinatie: extra bezoekers en veel gezelligheid en actie in het dorp!

De organisatie is in handen van Dorpsbelangen, die voor de gelegenheid een commissie in het leven heeft geroepen die bestaat uit Jacqueline Postma (voorzitter), Rita Bouwma (secretaris), Jurjen de Jong (penningmeester), Maud Cozijnsen, Agatha Walsweer, Arno Reekers, Fonger Ringnalda en Loek Hogenhout.

De voorbereidingen zijn in volle gang. De eerste prioriteit is het uitnodigen van zoveel mogelijk oud-Woudsenders. We maken hierbij natuurlijk gebruik van adresgegevens van de vorige reünie. Maar die zijn verouderd en niet volledig.

Daarom roepen we iedereen op om goed na te denken of jullie nog namen en/of
(e-mail)adressen hebben van oud-dorpsgenoten. We willen niemand vergeten. Laat het ons weten op reuniewoudsend@gmail.com.
Je kunt ook oud-Woudsender facebookvrienden uitnodigen om onze Facebook pagina Woudsend Reünie 2020 leuk te vinden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Daarna gaan we het programma invullen. We weten uit ervaring dat de gasten het liefst oude vrienden, kennissen en familie willen ontmoeten. Daar zullen we dus ook ruim de gelegenheid voor geven.

Alvast dank voor de moeite. We houden jullie op de hoogte. Volg ook de speciale Facebook-pagina Woudsend Reünie 2020!

 

Commissie Woudsend Reünie 2020

Jacqueline Postma