Laatste nieuws

December 2020
November 2020

Finale Snertwedstrijd

Vandaag is de spannende finale van de snertwedstrijd en deze is live te volgen via livestream  https://vimeo.com/484374367Vanaf 16.00 vindt de finale plaats onder leiding van juryvoorzitter Jannewietske de Vries.

Lees meer »

Lichtje aansteken in De Karmel

Wanneer we een dierbare verliezen, missen we hem of haar. Verdriet is voor iedereen herkenbaar en voor iedereen is het anders hoe we met dat verdriet omgaan. In de donkere tijd van het jaar steken we de lichtjes aan thuis en in de kerk. 

Lees meer »

Corona Maatregelen MFC De Driuwpôlle - 19 november

Op 17 november zijn nieuwe Corona-maatregelen bekend gemaakt door het kabinet. Deze maatregelen gaan in op 19 november en duren in ieder geval tot 1 december 2020.De nieuwe maatregelen lijken erg veel op die van 4-18 november2020, maar de tekst wijkt hier en daar toch wat af. Om misverstanden te voorkomen bijgaand de nieuwe maatregelen, zoals die vanaf morgen gelden voor het MFC Woudsend.

Lees meer »

Sinterklaas en Woudsend

Hoewel de Sint vanwege de corona niet met de boot naar Woudsend kan komen, is hij Woudsend natuurlijk niet vergeten.Vandaar dat de Sint alle kinderen van Woudsend via Facebook en Youtube toe gaat spreken op 21 november vanaf 12:00 uur.

Lees meer »