Laatste nieuws

November 2020

Corona Maatregelen MFC De Driuwpôlle - 19 november

Op 17 november zijn nieuwe Corona-maatregelen bekend gemaakt door het kabinet. Deze maatregelen gaan in op 19 november en duren in ieder geval tot 1 december 2020.De nieuwe maatregelen lijken erg veel op die van 4-18 november2020, maar de tekst wijkt hier en daar toch wat af. Om misverstanden te voorkomen bijgaand de nieuwe maatregelen, zoals die vanaf morgen gelden voor het MFC Woudsend.

Lees meer »

Sinterklaas en Woudsend

Hoewel de Sint vanwege de corona niet met de boot naar Woudsend kan komen, is hij Woudsend natuurlijk niet vergeten.Vandaar dat de Sint alle kinderen van Woudsend via Facebook en Youtube toe gaat spreken op 21 november vanaf 12:00 uur.

Lees meer »

Openstelling de Karmel

In deze donkere dagen en voor sommigen moeilijke tijden is de Karmel  open op donderdagmiddag 16.00-17.00 uur voor wie even een moment van bezinning zoekt. Een kaarsje branden, even de stilte opzoeken, even uw verhaal doen bij de predikant of een vrijwilliger. Ook dan gelden de regels van het gebruiksplan en houden we afstand. De predikant is aanwezig en bij verhindering zal er een vrijwilliger aanwezig zijn.

Lees meer »