Laatste nieuws

Eerste Boerenmarkt van dit jaar een beetje verregend.

Ondanks het druiliger weer was het op eerste Boerenmarkt van 2020 toch af en toe best gezellig. Een dertiental kraampjes verkochten verschillende  regionale producten en toonden aan dat het beter is producten uit de buurt te kopen. Hoge kwaliteit, niet duur en beter voor het milieu.Volgende week is er weer een Boerenmarkt, hopelijk is het weer dan een beetje beter.Een kleine foto-impressie.

Lees meer »

Zeilles voor de jeugd.

Watersport Vereniging Woudsend organiseert voor de jeugd zeillessen in de optimist klasse. Vanaf 23 juli kunnen de jongeren van 7 - 12 jaar de beginselen van het zeilen onder de knie krijgen.De data zijn : 23 en 24 juli                        27 en 28 juli                        3 en 4 augustus                       10 en 11 augustus                       17 en 24 augustus en                       24 en 25 augustus.

Lees meer »

Vervanging brug Spannenburg

Op 17 juni is er een webinar geweest betreffende de toekomstige vervanging van de drie bruggen over het Prinses Margrietkanaal. Voor Woudsend is de brug bij Spannenburg natuurlijk de meest interessante. 

Lees meer »

Boerenmarkten gaan toch door !

In eerste instantie werd er, vanwege de corona-crisis geen vergunning verleend voor het organiseren van een streekmarkt. Nu de maatregelen wat zijn verruimd, is dat deels wel het geval. Voorlopig zijn alleen standhouders met verkoop van voedsel toestaan. Hoogstwaarschijnlijk mogen in de loop van juli ook andere standhouders weer toegelaten worden, zodat de markt in de loop van de maand weer toeneemt.De eerste Boerenmarkt start op 9 juli met ruim 15 standhouders!

Lees meer »