Laatste nieuws

Juli 2021

Uitstel beslissing Spannenburg

Uitstel beslissing voorkeursalternatiefEind vorig jaar heeft Rijswaterstaat aangegeven dat er medio 2021 meer duidelijkheid zou komen over de voorkeursoplossing voor de Friese bruggen Spannenburg, Oude Schouw en Uitwellingerga. Door een budgettekort voor het totale programma Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl (HLD) fase 2, een landelijk budgettekort op instandhouding van de infrastructuur en de demissionaire status van het Kabinet is besloten om de beslissing over het voorkeursalternatief uit te stellen tot het najaar van 2021. In het najaar van 2021 vindt naar verwachting een heroverweging plaats in relatie tot de algehele financiële ruimte.

Lees meer »

Boerenmarkt 2021

De borden en hekken staan al klaar.Nog even en ze beginnen weer.Vanaf donderdag 15 juli zullen er  7 donderdagen lang weer gezellige boerenmarkten gehouden worden op de Waechswâl in Woudsend. 

Lees meer »
Juni 2021

MFC De Driuwpôlle weer verder open

De situatie wat betreft de corona-crisis gaat meer en meer de goede kant op.We houden ons goed aan de afspraken en de vaccinatie gaat ook als een speer, hetgeen betekent, dat ons MFC ook weer versoepelingen kan gaan doorvoeren.Onderstaand de brief van het bestuur van het MFC met alle versoepelingen per 26 juni.

Lees meer »