Laatste nieuws

December 2020

Kerkdiensten de Karmel voorlopig weer alleen online.

Als kerk zijn we onderdeel van de samenleving. Na een dringende oproep van het moderamen  van de Generale Synode van onze Protestantse Kerk en het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (CIO), waar de Protestantse Kerk lid van is, en de classis hebben we – met pijn in ons hart- het besluit genomen de komende periode uitsluitend online de erediensten te vieren.

Lees meer »

Lezing Engelen nog tot 20 december online.

Zoals u ongetwijfeld hebt opgemerkt, verschijnen er de laatste dagen veel engelen in Woudsend. Deze engelen zijn een gevolg van het Engelenproject, die momenteel in Woudsend loopt. De betekenis en achtergronden kunt u nalezen elders op onze website.Eén van de onderdelen van dit project was de lezing van ds. R Bosman-Romkema over engelen. Engelen zijn van alle tijden. Ze worden beschreven en uitgebeeld.

Lees meer »

Nieuws van Energiecoöperatie Duurzaam Woudsend

Energie VanOns alweer op nummer 1! Net als in 2018 en 2019 staat onze eigen noordelijke energieleverancier dit jaar weer met een maximale score en een dikke 10 bovenaan in de jaarlijkse stroomranking. De Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise onderzoeken elk jaar de duurzaamheid van stroomleveranciers en zet EVO in 2020 opnieuw op een gedeelde eerste plaats. En wat de tarieven betreft:  In december overstapmaand is Energie VanOns ook de goedkoopste: € 56,40 per jaar goedkoper dan het gemiddelde van Essent, Nuon en Eneco en 4 euro paar jaar goedkoper dan Greenchoice. Klant worden gaat heel eenvoudig via onze website :www.duurzaamwoudsend.nl. Klik op “Klant worden” en vul het formulier in van Energie van Ons. Via onze overstapservice kunnen wij u daarbij  assisteren met een stap-voor-stap handleiding. Neem dan contact op via ons secretariaat (tel. 06-19193474) of mail naar duurzaamwoudsend@gmail.com  Met uw aansluiting zorgt u bovendien voor een jaarlijkse extra bijdrage van € 75 voor projecten voor ons eigen dorp.              

Lees meer »