Rioleringswerkzaamheden Yndyksterleane / Age Hylkes Trompstrjitte

Gepubliceerd op 22 november 2022 om 12:00

Van dinsdag 22 november tot en met vrijdag 02 december 2022 is de kruising Yndyksterleane / Age Hylkes Trompstrjitte in Woudsend afgesloten voor het doorgaand verkeer.
Daarop is van maandag 05 december tot en met vrijdag 23 december 2022 een deel van de rijbaan Age Hylkes Trompstrjitte, tussen de kruising met Yndyksterleane en Age Hylkes Trompstrjitte 9 afgesloten voor het doorgaand verkeer. 

De genoemde verkeersafsluitingen gelden niet voor voetgangers.

Wanneer de werkzaamheden aan de kruising Yndyksterleane / Age Hylkes Trompstrjitte bezig zijn, kan het verkeer, komend over de rijbaan Yndyksterleane vanaf de noordkant via een tijdelijke bypass in de berm de rijbaan Age Hylkes Trompstrjitte bereiken, en andersom. Wanneer werkzaamheden aan de rijbaan Age Hylkes Trompstrjitte is de rijbaan Yndyksterleane berijdbaar.

De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de contactpersoon van het werk de heer Klaas Visser van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.