Eerste Boerenmarkt 2023 gezellig druk.

Gepubliceerd op 20 juli 2023 om 17:00

De eerste van de reeks Boerenmarkten dit jaar is goed bezocht geweest. Al jaren trekt deze markt veel mensen naar Woudsend, zo ook dit jaar. Ruim 35 standhouders prezen hun waar aan op deze streekmarkt met een gevarieerd aanbod verse streekproducten en andere verrassende artikelen. De hele dag was het gezellig druk op de markt en in de rest van Woudsend.

Naast de markt was de kerk "De Karmel" open en was vanuit de vergaderkamer van de RK kerk een 2-de hands boekenverkoop. Ook de beide molens waren open voor bezoekers.

De Boerenmarkten zijn elke donderdag in de zomervakantie vanaf 20 juli t/m 31 augustus 2023, met een extra editie op Monumentendag zaterdag 9 september.
Nog volop gelegenheid dus om u op de markt te laten verrassen door het ruime aanbod. Maak kennis met de standhouders, velen van hen maken het product zelf
en vertellen er graag over. Deze verhalen maken uw bezoek aan de markt zeker
bijzonder.
Daarnaast volop gelegenheid om alle historische plekjes in Woudsend met de unieke steegjes te ontdekken d.m.v. de 11-stegentocht en de vele informatiebordjes op historische plaatsen.
Overdag kan er gratis worden aangelegd in de passantenhaven; de Boerenmarkt en
het centrum zijn hierdoor voor watersporters op loopafstand zeer goed te bereiken.

Extra bijzonderheid  : Volgende week 27 juli wordt de 50-ste editie van de Boerenmarkt gehouden.

Meer informatie op: www.welkominwoudsend.nl/boerenmarkt