Woudsend in Kerstsfeer

Gepubliceerd op 27 november 2019 om 15:59

Wij verwelkomen Kerst graag samen met u!
 
Op zaterdag 21 december wordt de Midstrjitte van Woudsend omgetoverd tot een waar sprookje. Van 17:00 tot 20:00 uur kunt u genieten van onze winkeltjes, pop-up stores, horeca, muziek, kerken en molen. Er staat een prachtig programma op u te wachten!
Met o.a.  Live muziek van singer-songwriter Mario Kramer. De Kerstman komt langs, beide kerken en de houtzaagmolen zijn geopend voor bezoek. Tijdens deze Kerstkoopavond is er een verscheidenheid aan lekkere hapjes verkrijgbaar. Laat u verwennen en inspireren in onze vele winkeltjes en pop-up stores.
 
De Kerstman zou de Kerstman niet zijn, wanneer hij geen cadeautje weggeeft.  Bij Cafetaria-eethuis ’t Hoekje mogen kinderen (t/m 12 jaar) een gratis frietje komen halen.  Een selfie? De Kerstman wil ook zeker met jou op de foto. Daarnaast is er de mogelijkheid om te schminken en is er een kinderhoek gemaakt met levende Kerststal.
De Kerstman vergeet u ook niet!  Onder de eerste 50 bezoekers wordt een loting gedaan, de winnaar mag gaan genieten van een samengesteld pakket mede mogelijk gemaakt door de ondernemers van deze Kerstkoopavond.
Geniet extra van deze avond op de mooie winterterrassen van onze horecagelegenheden.  Later op de avond een gezellig Kerstgala bijwonen? Vanaf 21:30 uur gaan de voetjes van de vloer met de Disco Daddies in De Pleats.
Meer info over de ondernemers deze avond en winactie Woudsend in Kerstsfeer
U komt toch ook samen met ons genieten van Kerst?
 
Organisatie:  Ondernemers en bewoners Midstrjitte i.s.m. Woudsend Promotie Contact: cafetariathoekje@ziggo.nl

Flyer Woudsend In Kerstsfeer
PDF – 1,9 MB 406 downloads