Beleef de Nacht van de Nacht in Woudsend op zaterdag 26 oktober 2019

Gepubliceerd op 17 september 2019 om 10:02

Op zaterdagavond 26 oktober kunt u weer genieten van de nacht, kijken naar de sterren, luisteren naar muziek en naar verhalen tijdens de Nacht van de Nacht in Woudsend.

Tijdens de Nacht van de Nacht zullen in het centrum van Woudsend enkele uren vanaf 19.00 uur zoveel mogelijk de lichten gedoofd zijn, zowel binnen als buiten. Glazen potjes met waxinelichtjes zullen de straten en stegen verlichten. Dit zal een prachtige beleving zijn.

Van 19.00 tot 21.00 uur zullen diverse activiteiten worden georganiseerd. Verhalenvertellers gaan in de straten verhalen vertellen en gedichten voordragen. Er is muziek, schminken en bij de horeca kunt u bij kaarslicht dineren. We hopen dat veel dorpsbewoners en gasten deze avond een wandeling gaan maken in een sfeervol “Woudsend in kaarslicht” en volop genieten van de nacht en de sterren.

Medewerking gevraagd 
Helpt u mee om er een mooie geslaagde avond van te maken? Uiteraard met het plaatsen van waxinelichtjes in de oude kern? Of wilt u een muzikale bijdrage leveren of verhalen of gedichten voordragen? Samen kunnen we er een mooie avond van maken. Mocht u ons willen helpen bij deze avond als muzikant, verhalenverteller of heeft u suggesties voor deze avond, laat het ons weten via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

Contact via mail: woudsendpromotie@gmail.com of tel. 06 55186794.