Boerenmarkten gaan toch door !

Gepubliceerd op 29 juni 2020 om 16:23

In eerste instantie werd er, vanwege de corona-crisis geen vergunning verleend voor het organiseren van een streekmarkt. Nu de maatregelen wat zijn verruimd, is dat deels wel het geval. Voorlopig zijn alleen standhouders met verkoop van voedsel toestaan. Hoogstwaarschijnlijk mogen in de loop van juli ook andere standhouders weer toegelaten worden, zodat de markt in de loop van de maand weer toeneemt.
De eerste Boerenmarkt start op 9 juli met ruim 15 standhouders!

Gevarieerd aanbod verse streekproducten op donderdagse Boerenmarkt Woudsend

Op maar liefst zeven achtereenvolgende donderdagen kunt u de heerlijkste verse boodschappen doen op de Boerenmarkt in Woudsend. De eerste markt is op donderdag 9 juli. De markt vindt plaats op de Waechswâl in het centrum van het dorp, van 11.00 tot 17.00 uur. De laatste markt is op 20 augustus.

Onlangs zijn de maatregelen versoepeld. Dit betekent dat er weer streekmarkten georganiseerd mogen worden waarbij voedsel verkocht mag worden. Op deze manier helpen we de streekboeren en kunt u genieten van de heerlijkste verse producten uit de buurt. Ook de streekmarkten in Hemelum en Oldeberkoop starten weer. De markt wordt ruim opgezet en iedere bezoeker wordt gevraagd 1,5 meter afstand te houden.

Kom deze zomer naar de Boerenmarkt in Woudsend voor o.a. onbespoten groente en fruit, jam, honing, kaas van de koe, schapenkaas, geitenkaas, speciale broden, vis, vlees van de koe, varkensvlees, ganzenvlees, gerookte zalm en paling, thee, koffie, wijn, bio sappen, biologische graanproducten, boerenijs, olijfolie, tapenades, etc. 

Ontdek het historisch centrum van Woudsend met de 11 Stegentocht

Combineer een bezoek aan de Boerenmarkt met een korte wandeling door het watersportdorp en ontdek de smalle straatjes, de vele eetgelegenheden, leuke winkeltjes, de molens en de kerken. Een aanrader is de 11 Stegentocht, een wandeltocht door de smalste steegjes. Een folder is op de markt en in het dorp verkrijgbaar. Deze nieuwe 11 Stegentocht is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Naast de uitgebreide folder kunt u tijdens de tocht informatie en filmpjes bekijken op uw mobiele telefoon door middel van QR codes.

Gratis aanleggen

Overdag kan er gratis worden aangelegd in de nieuwe passantenhaven; de Boerenmarkt en het centrum zijn hierdoor voor watersporters op loopafstand zeer goed te bereiken.

De heerlijkste streekproducten koopt u op donderdag op de Boerenmarkt in Woudsend

 _______________________________________________________________________________________


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


(mevr) Tonnie Ketelaar, 06 - 137 69 125,
(mevr) Pytsje Bokma, 06 - 230 54 928


boerenmarktwoudsend@gmail.com
www.facebook.com/boerenmarkt
www.welkominwoudsend.nl