Laatste Boerenmarkt op 20 augustus met ruim 25 standhouders

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 14:00

a.s. Donderdag is alweer de laatste boerenmarkt van dit jaar. Weer groter, er komen nieuwe standhouders met verrassende producten onze markt versterken.

De laatste edities worden steeds beter bezocht en het het wordt steeds drukker en gezelliger.


Duidelijke looproute op Boerenmarkt Woudsend

De Boerenmarkt in Woudsend op donderdag is geheel aangepast met een duidelijke looproute. De route langs de marktkramen is eenrichtingsverkeer gemaakt. Bezoekers volgen netjes de pijlen op straat, tevens zijn met informatiebordjes de “1,5 meter afstand” regels aangegeven.

Ruim 25 standhouders komen a.s donderdag naar Woudsend. Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur kunt u terecht voor verse streekproducten en andere leuke verrassende artikelen. Zo kunt u de volgende artikelen  op de markt aantreffen: jam, honing, worst, zalm en paling, hamburger, brood, geitenkaas, schapenkaas, boerenijs, vlees, onbespoten groenten en fruit, biologische graanproducten, siropen, sappen, vachten, kussens, sokken, wol, mondkapjes, tweedehandsboeken, serveerplanken, natuurcreaties van schelpen en beukennoten, Aloë Vera producten, schoonmaakartikelen, vogelhuisjes,  mozaïek-creaties, thee, geurflessen en zeep, etc.

De markt is vlakbij de passantenhaven van Woudsend, waar overdag gratis aangelegd mag worden. Bij de haven kan verkoeling gezocht worden in de schaduw en op de bankjes langs het water.

Ontdek ook de smalle steegjes en gezellige straatjes van Woudsend met de 11stegentocht, een looproute met uitleg door het historische deel van het dorp Woudsend. Op de markt zijn informatiefolders over de 11stegentocht verkrijgbaar.