Extra Boerenmarkt gedurende Monumentendag

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 15:11

Extra editie succesvolle Boerenmarkt in Woudsend tijdens Monumentendag

In juli en augustus kon men zeven weken lang voor verse streekproducten en andere leuke artikelen terecht op de donderdagse Boerenmarkt in Woudsend. Wegens het grote succes van de afgelopen zomer wordt er een extra editie georganiseerd op zaterdag 12 september, van 11.00 tot 17.00 uur.

In Woudsend wordt op die dag ook ruim aandacht besteed aan Open Monumentendag. Op het programma staan o.a. een monumentenroute langs alle 23 monumenten, een fotoroute, een straatartiest, kindertheater, treintje, een vaartochtje en live muziek op de ijsbaan.

Zowel voor de markt als de monumentenroute geldt, in verband met de corona-maatregelen, een duidelijke looproute. Bezoekers lopen in eenrichting langs de ruim 25 marktkramen, op straat zijn pijlen aangebracht.

De volgende artikelen kunt u op de markt aantreffen: onbespoten groenten en fruit, biologische graanproducten, jam, honing, worst, zalm, paling, brood, kaas, vlees, limonade siropen, sappen, vachten, kussens, sokken, mutsen, pantoffels, wol, mondkapjes, stoffen baby-cadeaus, tweedehands boeken, serveerplanken, pompoenen, natuurcreaties van schelpen en beukennoten, edelstenen, Aloë Vera producten, geurflessen en zeep, geweven sjaals, etc.

De markt is in het centrum van het dorp, vlakbij de passantenhaven van Woudsend, waar overdag gratis aangelegd mag worden.