Wegwerkzaamheden September

Gepubliceerd op 2 september 2021 om 17:27

Komende tijd zijn er weer enkele wegwerkzaamheden in Woudsend, waar het verkeer hinder van gaat ondervinden.

Op maandag 06 september en dinsdag 07 september 2021 is een deel van de Professor T. Brandsmastrjitte, ter hoogte van Professor T. Brandsmastrjitte 23 i.v.m. rioleringswerkzaamheden afgesloten voor het doorgaand verkeer. De genoemde afsluiting geldt ook voor fietsers en voetgangers. 

Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de contactpersoon van het werk de heer Henk Rozema van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.

Op donderdag 16 september en vrijdag 17 september 2021 is een deel van de Vosseleane, tussen de kruising met de Wellewei en de kruising met de Koetshusleane i.v.m. werrkzaamheden aan kabels en/of leidingen afgesloten voor het doorgaand verkeer. De genoemde afsluiting geldt niet voor voetgangers. De omleidingsroute wordt op gele borden aangegeven.

Het openbaar vervoer rijdt via de autoweg N928 op 16 september en 17 september met de noodhalte nabij de rotonde Ypecolsga in Woudsend.

Heeft u vragen over dit werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de contactpersoon van het werk de heer Ronni Feenstra van Allinq via het telefoonnummer 06-22070691. Ook kunt u voor vragen of voor meer informatie bellen met de heer Alco Boersma van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.

Voor beide klussen geldt, de werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.