Donderdag eerste van reeks Boerenmarkten

Gepubliceerd op 9 juli 2022 om 18:00

A.s. donderdag 14 juli is weer de eerste van de reeks Boerenmarkten in de zomervakantie. Ook deze zomer worden de Boerenmarkten dus weer elke donderdag gehouden, dit jaar vanaf 14 juli t/m 25 augustus 2022.

Al jaren trekt deze wekelijkse markt op donderdag in de zomervakantie veel mensen naar Woudsend. In het centrum van het gezellige watersportdorp Woudsend wordt ook deze zomer zevenmaal op donderdag de bekende Boerenmarkt georganiseerd. Een markt van 11.00 tot 17.00 uur met elke donderdag meer dan 35 standhouders.

Het aanbod is gevarieerd en kan per donderdag verschillen. U vindt er heerlijke verse streekproducten (food) aangevuld met andere verrassende (cadeau-)artikelen (nonfood). Het bijzondere aan deze markt is dat het een thema-markt betreft met producten uit de regio, alles in het teken van de natuur en het leven op het platteland.

De eerste markt is op donderdag 14 juli. Ook dit jaar verwachten we weer veel bezoekers, zowel toeristen als bezoekers uit de regio. Bezoek het historische Woudsend en laat u verrassen door het ruime aanbod op de Boerenmarkt. Haal hier uw groenten, fruit, jam, honing, brood, zuivel, vlees, vis, thee en andere leuke artikelen. Meer informatie op: www.welkominwoudsend.nl/boerenmarkt

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
(mevr) Tonnie Ketelaar, 06 - 137 69 125, boerenmarktwoudsend@gmail.com
(mevr) Pytsje Bokma, 06 - 230 54 928