Nieuwe toekomst voor Duurzame Sloepen: IMPACD Boats

Gepubliceerd op 15 juli 2022 om 11:00

Een nieuwe toekomst voor Duurzame Sloepen: IMPACD Boats

“We staan aan de vooravond van iets groots. We treden namelijk de toekomst tegemoet onder een nieuwe naam. Net zo duurzaam en innovatief maar met nóg meer impact op de wereld van morgen. Maak kennis met de toekomst van onze Duurzame Sloepen: IMPACD Boats.” Zo luidt de originele (video) uitnodiging voor de openingsweek van het voormalige Duurzame Sloepen uit Woudsend.

Het afgelopen anderhalf jaar zijn voor eigenaren Marieke de Boer en Jorgen de Jong hectisch geweest. Wat hebben ze al veel bereikt. Ze produceerden de eerste duurzame 3D geprinte sloep van Europa, verkochten de eerste sloepen, wonnen de Start Up award, waren finalist in de Duurzame Dertig en hebben de halve finale bereikt van de Jonge Ondernemers Prijs. Daarnaast voegden ze  jachthaven Beaufort Watersport toe aan hun bedrijf.

Tijd voor de toekomst
Van 20 tot en met 23 juli 2022 openen de ondernemers de zojuist verbouwde industriële showroom en prijkt de nieuwe naam IMPACD Boats op de gevel. Een internationale naam met karakter. Op locatie liggen de nieuwe 3D geprint duurzame sloepen en is het mogelijk te varen op de meren en door Woudsend.

Programma
Bewonder de nieuwe showroom, laat je informeren over de duurzaamheid van de sloepen of ervaar het zelf tijdens een proefvaart. Tijdens de openingsweek zijn er meerdere modellen sloepen beschikbaar. We nodigen een ieder graag uit in Woudsend.

Kom langs tijdens onze openingsweek van 20 t/m 23 juli!
Adresgegevens: Koetshúsleane 26 8551PW Woudsend