Wâldsein Bloeit - Twaddehâns, Twadde Kâns

Gepubliceerd op 21 mei 2024 om 14:00

Tijdens Wâldsein Bloeit wordt in samenwerking met het Uitfestival op zaterdag 14 september een gezellige Twaddekâns-markt georganiseerd.
Inwoners van Woudsend en omliggende buurtschappen kunnen zonder kosten gebruik maken van kraampjes om hun tweedehands (twaddehâns) kleding, meubels, bootjes, speelgoed, planten, stekjes of wat dan ook door te geven, zodat de producten een tweede kans krijgen bij iemand anders. Natuurlijk wordt er niets doorgegeven of verkocht wat verroest, kapot of eigenlijk niet meer mooi is. Dus datgene waarvan u denkt dat een ander daar blij van wordt is welkom.

Of u dit nu wilt verkopen, weggeven of ruilen voor iets anders, dat kan allemaal. Ook als u van iets ouds iets nieuws heeft gemaakt, is dat erg geschrikt voor de twaddekâns-markt. Alle vormen van recyclen en hergebruiken is welkom.

Naast kraampjes is er ruimte voor andere originele manieren om uw waren te presenteren. Te denken valt aan verkopen uit kruiwagen, een bakfiets, een kar of houten tafel; als het maar op verhoging staat, zodat de bezoekers goed kunnen zien wat u verkoopt/ruilt/weggeeft.

Wordt u hier enthousiast van, komen er al ideeën boven borrelen: fijn! Graag horen we wie een kraampje wil reserveren (beperkt aantal beschikbaar), wat u wilt verkopen en of u wellicht met een eigen, originele 'kraam' komt!

U kunt dit mailen naar: sonja.mulder1975@hotmail.com of stuur een appje naar: 06 - 11 27 71 13 23 
We hopen op veel reacties!

Petra de Jong en Sonja Mulder.