Home » Nieuws

Lezing Engelen nog tot 20 december online.

Zoals u ongetwijfeld hebt opgemerkt, verschijnen er de laatste dagen veel engelen in Woudsend. Deze engelen zijn een gevolg van het Engelenproject, die momenteel in Woudsend loopt. De betekenis en achtergronden kunt u nalezen elders op onze website.Eén van de onderdelen van dit project was de lezing van ds. R Bosman-Romkema over engelen. Engelen zijn van alle tijden. Ze worden beschreven en uitgebeeld.

Lees meer »

Nieuws van Energiecoöperatie Duurzaam Woudsend

Energie VanOns alweer op nummer 1! Net als in 2018 en 2019 staat onze eigen noordelijke energieleverancier dit jaar weer met een maximale score en een dikke 10 bovenaan in de jaarlijkse stroomranking. De Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise onderzoeken elk jaar de duurzaamheid van stroomleveranciers en zet EVO in 2020 opnieuw op een gedeelde eerste plaats. En wat de tarieven betreft:  In december overstapmaand is Energie VanOns ook de goedkoopste: € 56,40 per jaar goedkoper dan het gemiddelde van Essent, Nuon en Eneco en 4 euro paar jaar goedkoper dan Greenchoice. Klant worden gaat heel eenvoudig via onze website :www.duurzaamwoudsend.nl. Klik op “Klant worden” en vul het formulier in van Energie van Ons. Via onze overstapservice kunnen wij u daarbij  assisteren met een stap-voor-stap handleiding. Neem dan contact op via ons secretariaat (tel. 06-19193474) of mail naar duurzaamwoudsend@gmail.com  Met uw aansluiting zorgt u bovendien voor een jaarlijkse extra bijdrage van € 75 voor projecten voor ons eigen dorp.              

Lees meer »

Finale Snertwedstrijd

Vandaag is de spannende finale van de snertwedstrijd en deze is live te volgen via livestream  https://vimeo.com/484374367Vanaf 16.00 vindt de finale plaats onder leiding van juryvoorzitter Jannewietske de Vries.

Lees meer »

Lichtje aansteken in De Karmel

Wanneer we een dierbare verliezen, missen we hem of haar. Verdriet is voor iedereen herkenbaar en voor iedereen is het anders hoe we met dat verdriet omgaan. In de donkere tijd van het jaar steken we de lichtjes aan thuis en in de kerk. 

Lees meer »

Corona Maatregelen MFC De Driuwpôlle - 19 november

Op 17 november zijn nieuwe Corona-maatregelen bekend gemaakt door het kabinet. Deze maatregelen gaan in op 19 november en duren in ieder geval tot 1 december 2020.De nieuwe maatregelen lijken erg veel op die van 4-18 november2020, maar de tekst wijkt hier en daar toch wat af. Om misverstanden te voorkomen bijgaand de nieuwe maatregelen, zoals die vanaf morgen gelden voor het MFC Woudsend.

Lees meer »

Sinterklaas en Woudsend

Hoewel de Sint vanwege de corona niet met de boot naar Woudsend kan komen, is hij Woudsend natuurlijk niet vergeten.Vandaar dat de Sint alle kinderen van Woudsend via Facebook en Youtube toe gaat spreken op 21 november vanaf 12:00 uur.

Lees meer »