Home » Nieuws

Openstelling de Karmel

In deze donkere dagen en voor sommigen moeilijke tijden is de Karmel  open op donderdagmiddag 16.00-17.00 uur voor wie even een moment van bezinning zoekt. Een kaarsje branden, even de stilte opzoeken, even uw verhaal doen bij de predikant of een vrijwilliger. Ook dan gelden de regels van het gebruiksplan en houden we afstand. De predikant is aanwezig en bij verhindering zal er een vrijwilliger aanwezig zijn.

Lees meer »

Nieuwe Corona maatregelen MFC - 4 nov

Van woensdag 4 november 22:00 uur tot en met 18 november 2020 gelden voor het MFC Woudsendonderstaande maatregelen, gebaseerd op publicaties van de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio.Vanaf 19 november gelden vooralsnog weer de regels van de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober.

Lees meer »

GEEN oud papier opgehaald

In verband met de corona crisis wordt er in november GEEN oud papier opgehaald.U kunt zelf het oud papier brengen naar de container, die staat bij Breehorn op de Vosseleane. Dit kan 7 november van 9 - 12 uur.

Lees meer »

Tweedehands boekenverkoop 19 september

Naast de platbodems in de passantenhaven is er zaterdag a.s. ook een tweedehands boekenverkoop in de Midstraat van Woudsend. De uitgelezen kans om goedkoop uw bibliotheek wat te verrijken en vele uurtjes leesplezier in huis te halen.De verkoop is van 13.30 tot 16.30 uur.

Lees meer »