Laatste nieuws

Juli 2020

Vervanging brug Spannenburg

Op 17 juni is er een webinar geweest betreffende de toekomstige vervanging van de drie bruggen over het Prinses Margrietkanaal. Voor Woudsend is de brug bij Spannenburg natuurlijk de meest interessante. 

Lees meer »
Juni 2020

Boerenmarkten gaan toch door !

In eerste instantie werd er, vanwege de corona-crisis geen vergunning verleend voor het organiseren van een streekmarkt. Nu de maatregelen wat zijn verruimd, is dat deels wel het geval. Voorlopig zijn alleen standhouders met verkoop van voedsel toestaan. Hoogstwaarschijnlijk mogen in de loop van juli ook andere standhouders weer toegelaten worden, zodat de markt in de loop van de maand weer toeneemt.De eerste Boerenmarkt start op 9 juli met ruim 15 standhouders!

Lees meer »

Nieuwe De Driuwpôlle

Als alles goed gaat, verschijnt vrijdag 13 juni alweer de laatste Driuwpôlle van deze jaargang, hoewel door drukte bij de drukkerij dit natuurlijk ook een paar dagen later zijn.In deze krant leest u over de volgende onderwerpen:

Lees meer »

Open boten zeilwedstrijden

- Op Noorderee- Elke woensdag avond 3 wedstrijden van 3 ronden- Start 19.00 uur- Valken tegen gereduceerd tarief vanaf jachthaven de Wellekom te huur- Eigen boot mag natuurlijk ook- Gezellige nazit bij de Wellekom

Lees meer »