Laatste nieuws

Juli 2021

Parkeerbeleid Woudsend

Het onderzoek van bovenstaande besturen voor de dorpsvisie 2020-2030 is afgerond en ligt bij de gemeente. We zijn in het dorp nu in kleine groepjes bezig bepaalde zaken aan te pakken en waar mogelijk op te lossen.Onderstaande personen zijn als werkgroep belast met het bekijken van de infrastructuur van het dorp en omstreken.

Lees meer »

Atelier Heechsicht ook weer open

Atelier Heechsicht, Nummer 2 te Indijk heeft zijn deuren ook weer geopend.Op afspraak is daar de komende weken een expositie te zien van Boonstra Vandongen Kunstenaars Collectief.Daarnaast is er op 18 juli en 22 augustus een open atelier van 13.00 - 17.00 uur. 

Lees meer »

Uitstel beslissing Spannenburg

Uitstel beslissing voorkeursalternatiefEind vorig jaar heeft Rijswaterstaat aangegeven dat er medio 2021 meer duidelijkheid zou komen over de voorkeursoplossing voor de Friese bruggen Spannenburg, Oude Schouw en Uitwellingerga. Door een budgettekort voor het totale programma Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl (HLD) fase 2, een landelijk budgettekort op instandhouding van de infrastructuur en de demissionaire status van het Kabinet is besloten om de beslissing over het voorkeursalternatief uit te stellen tot het najaar van 2021. In het najaar van 2021 vindt naar verwachting een heroverweging plaats in relatie tot de algehele financiële ruimte.

Lees meer »

Boerenmarkt 2021

De borden en hekken staan al klaar.Nog even en ze beginnen weer.Vanaf donderdag 15 juli zullen er  7 donderdagen lang weer gezellige boerenmarkten gehouden worden op de Waechswâl in Woudsend. 

Lees meer »