Geslaagde informatiebijeenkomst met VVV Waterland van Friesland

Gepubliceerd op 9 november 2022 om 18:06

Ongeveer dertig recreatieondernemers en andere belangstellenden waren op 26 oktober aanwezig in het dorpshuis voor een informatiebijeenkomst over Waterland van Friesland. De avond was georganiseerd door de Ondernemersvereniging en Woudsend Promotie.

Gestart werd met een presentatie van Floriaan Zwart, directeur Waterland van Friesland (De VVV van de regio Zuid West Friesland) over het belang van toerisme voor onze regio en voor Woudsend:
Hij wees op de verwachte groei voor Friesland, de kansen voor economie en werkgelegenheid, belang van een goede bereikbaarheid en van samenwerking tussen regionaal en lokaal.
Hij gaf aan wat VVV Waterland van Friesland concreet voor recreatieondernemers kan betekenen: Bijvoorbeeld met infomagazines/kranten; evenementenkalender; boekingen, etc.
Tonnie Ketelaar gaf een toelichting over Woudsend Promotie en de website Welkom in Woudsend.nl


Opbrengst

Vervolgens kwamen in de discussie veel tips en suggesties naar voren over de verbetering van service en de zichtbaarheid van voorzieningen in Woudsend. De volgende zaken worden verder opgepakt: optimaliseren zoek-en-boek-systeem voor verhuur van accommodaties; het plaatsen van een ‘widget’ van Waterland van Friesland op de website Welkom in Woudsend en een vervolgberaad over  ‘It ferhaal fan Wâldsein’  met de scheepvaart/scheepsbouw als centraal thema.

Al met al een geslaagde en vruchtbare bijeenkomst!

Meer info op www.waterlandvanfriesland.nl en www.welkominwoudsend.nl


Oproep van Woudsend Promotie
:

Wil iedereen die een evenement of activiteit organiseert alvast de data van de evenementen 2023 doorgeven. Dit is belangrijk voor de bekendheid van de activiteiten. Tevens kunnen we de data (agenda) op de websites "Woudsendonline.nl" en  “WelkominWoudsend.nl” plaatsen.

De informatie kan worden gemaild naar woudsendpromotie@gmail.com

Presentatie Woudsend Promotie Gecomprimeerd
PDF – 3,1 MB 189 downloads