Wegwerkzaamheden rondom Woudsend - 10 en 17 mei

Gepubliceerd op 5 mei 2021 om 11:17

Vanaf maandag 17 mei tot en met donderdag 20 mei 2021 vinden op diverse locaties in de gemeente Súdwest-Fryslân kortdurende asfaltwerkzaamheden plaats. Er is dan sprake van (ernstige) verkeershinder op diverse locaties in de gemeente Súdwest-Fryslân voor al het verkeer. Een gedetaileerd beeld over waar wat wordt gedaan kunt u vinden via deze link

Er worden vooraankondigingsborden geplaatst. Het busvervoer en leveranciers dienen rekening te houden met een wachttijd. 

Het gaat om kortdurende (ernstige) verkeershinder op het moment dat de oppervlaktebehandeling wordt aangebracht. Hierdoor zijn er geen omleidingsroutes nodig. Daar waar nodig worden verkeersregelaars ingezet.

Voor de directe omgeving van Woudsend betreft dit de rotonde Ypecolsga Indyk.
Deze wordt 17 mei 's-middags onder handen genomen.

Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de uitvoerder van het werk de heer Bert van der Stouwe van Esha Infra Solutions via het telefoonnummer 06-54337124. Ook kunt u voor vragen of voor meer informatie bellen met de heer Jan Andries de Vries of met de heer Patrick van Wijngaarden van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.

Verder wordt op maandag 10 mei 2021 is een deel van Op ‘e Romte, ter hoogte van Op’e Romte 20, in Woudsend afgesloten in beide richtingen voor het doorgaand verkeer. De genoemde afsluiting geldt niet voor fietsers en voetgangers.
ie dag zullen er werkzaamheden worden verricht aan de riolering aldaar.
Voor vragen over dit project kunt u terecht bij de uitvoerder van het werk de heer Thomas Heida van Cnossen infra B.V. via het telefoonnummer 06-13129459.

De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.