Boerenmarkt 2021

Gepubliceerd op 5 juli 2021 om 13:42

De borden en hekken staan al klaar.
Nog even en ze beginnen weer.
Vanaf donderdag 15 juli zullen er  
7 donderdagen lang weer gezellige boerenmarkten gehouden worden op de Waechswâl in Woudsend. 

Gevarieerd aanbod verse streekproducten op wekelijkse Boerenmarkt.

Op maar liefst zeven achtereenvolgende donderdagen kunt u uw  boodschappen doen op de Boerenmarkt in Woudsend. De eerste markt is op donderdag 15 juli. De markt vindt plaats op de Waechswâl in het centrum van het dorp, van 11.00 tot 17.00 uur. De laatste donderdagmarkt is op 26 augustus.

Onlangs zijn de maatregelen versoepeld. Dit betekent dat er weer streekmarkten georganiseerd mogen worden waarbij voedsel verkocht mag worden. Op deze manier helpen we de streekboeren en kunt u genieten van de heerlijkste verse producten uit de buurt. De markt wordt ruim opgezet en iedere bezoeker wordt gevraagd 1,5 meter afstand te houden.

Verse streekproducten
Kom deze zomer naar de Boerenmarkt in Woudsend voor o.a. groente, fruit, jam, honing, boerenkaas, schapenkaas, geitenkaas, boerenijs, speciale broden, taart, diverse soorten vlees, gerookte zalm en paling, thee, koffie, wijn, bio sappen, biologische graanproducten, olijfolie, tapenades, etc. 

Verrassend assortiment non-food
Naast verse streekproducten kunt u op de markt ook terecht voor andere verrassende artikelen, zoals houten serveerplanken, natuurgeuren, verzorgingsproducten, huishoudtextiel, servies, vachten, kussens, schoonmaakproducten en cadeau-artikelen. Het aanbod kan per donderdag verschillen.

Ontdek het historisch centrum van Woudsend met de 11 Stegentocht.
Combineer een bezoek aan de Boerenmarkt met een korte wandeling door het watersportdorp en ontdek de smalle straatjes, de vele eetgelegenheden, leuke winkeltjes, de molens en de kerken. Een aanrader is de 11 Stegentocht, een wandeltocht door de smalste steegjes. Een folder is op de markt en in het dorp verkrijgbaar. Deze nieuwe 11 Stegentocht is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Naast de uitgebreide folder kunt u tijdens de tocht informatie en filmpjes bekijken op uw mobiele telefoon door middel van QR codes.

Gratis aanleggen.
Overdag kan er gratis worden aangelegd in de nieuwe passantenhaven; de Boerenmarkt en het centrum zijn hierdoor voor watersporters op loopafstand zeer goed te bereiken.

De heerlijkste en leukste streekproducten koopt u op donderdag op de Boerenmarkt in Woudsend