Nacht van de Nacht 2021

Gepubliceerd op 23 oktober 2021 om 18:00

Zaterdag 30 oktober is het weer de Nacht van de Nacht.
Dit jaar geen route door het dorp met activiteiten tijdens de Nacht van de Nacht. Wel een heel leuk programma in “De Karmel”. 

Het programma in “De Karmel” wordt georganiseerd in samenwerking met de landelijke organisatie van de Nacht van de Nacht; de Natuur en Milieu Federaties in Nederland. Dit is via een livestream te volgen, de presentaties van 19.00 en 20.00 uur zijn via internet te bekijken. De stream is live en achteraf te bekijken op de landelijke website www.nachtvandenacht.nl (Youtube/Facebook/Twitter). Tevens zullen er live beelden zijn vanuit Fort Vechten.
Vanaf 21.00 uur kunt u online een masterclass nachtfotografie volgen.

Vier interessante presentaties in “De Karmel”. (19.00 - 22.00 uur)
Vooraf aanmelden noodzakelijk.

In “De Karmel” zijn vier interessante lezingen en presentaties van sterrenkundige Jeffrey Bout en schrijfster Marjolijn van Heemstra. En daar kunt u bij zijn. De toegang is gratis. In verband met de ruimte dient u zich vooraf op te geven. Op de poster leest u de tijden en onderwerpen van de vier presentaties in “De Karmel”. De presentatie van Jeffrey Bout is zeer geschikt voor kinderen.

Meldt u alvast aan
Wij nodigen u  van harte uit om aanwezig te zijn bij de presentaties in “De Karmel”. U kunt zich voor één of meerdere presentaties opgeven, vermeld in uw mail met hoeveel personen u wilt komen en welke presentatie u wilt bijwonen. Stuur de mail naar n8vdn8woudsend@gmail.com

Corona-check
Bij de ingang vragen wij u om uw coronatoegangsbewijs en uw identiteitsbewijs. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Kinderen onder 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Blijf thuis bij klachten. 

Glazen potjes met waxinelichtjes
Ondanks dat de activiteiten op straat dit jaar niet doorgaan zullen er hier en daar op straat en in steegjes wellicht wel waxinelichtjes branden. Wegens de corona is besloten dat de straatverlichting wel blijft branden. Mocht u glazen potjes met lichtjes buiten willen zetten, dan kan dit vanaf ca. 18.30 uur. Vriendelijk verzoek om zelf de controle te houden over de kaarsjes en na afloop de potjes weer op te ruimen.

Dineren bij kaarslicht
In Woudsend kan er gedineerd en geborreld worden bij kaarslicht bij :
Proefkantoor De Klerk, Kerk-restaurant ’t Ponkje en Café-Restaurant De Watersport.